Сертифицирана органска храна во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата nE0n1nja
  • Време на започнување Време на започнување
Najgolemata tragedija e sto Makedonija ima prekrasna pocva i uslovi za odgleduvanje hrana i do pred 10 godini se bese organsko, prirodno, setete se samo kako domatite imale vkus pirano. I sega mene tuka filozifii mi izmisluvaat organsko ova ona samo da se zemat pari i biznisi da se teraat. Jas gi krivam zemjodelcite sto koristat pesticidi za da produktot Izgleda posvez i da sjae a kvalitet nema veze. Nema podobro od sam da si odgleduvas.
Ако ти произведиме такво органско нема да го купиш оти ќе биди со дамки, со црвчиња, па доматите со црни делови, ќе бидат меки, а стандарден македонски клошар-пазарџија пред да го купи доматот го стега мислиш подлактица вежба.

Затоа денес ви шиткаат органско производство лично како капка роса, испрскано само 9 пати и прихрането со 6 врсти на вештачки ѓубрива.

Јас продавам органска сертифицирана малина од сортата виламет , домашно производство . Малината е замрзната, не е залепена , 80% роленд , во специјални пакети и пластични кеси за исхрана , истотака со сертификат за храна .

Органска/домашна храна и разни производи, често се распрашуваме каде и како да купиме здрава домашна храна сигурна онака како ја знаеме и растеле пишете предлози и желби :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom