Сериозен пост: Лостов Метод За Наоѓање Шмизол!

• Креатор на темата Креатор на темата dedanoe
  • Време на започнување Време на започнување
cer ≈ 2x korelacija na stepen OMAa*F ; (ss2=x44) под ?

аnyone?

cer_overview.gif

Corporate Error Reporting x 2 <==> cer ≈ 2x

Close enogh, дечки.
Но заборавате битен фактор за cer ili cer/2.

Cer2*(S) деплантирано со cer(1) = aARC nj 45,111high%E

Болиглава, слободно постирај и ти. Блиску си до одговорот. :smir:

cer ≈ 2x korelacija na stepen OMAa*F ; (ss2=x44) под ?

аnyone?
Битно е да се задржиш на ко(co)-релацијата relatio.Theory of relativity by Ein(1)Stein.

Оттука следува ===> цер/ tser/ cer (цар) на ОМ(втор) степен,

значи цар од второ колено каде што (ss2=x44) бива 244 семејство ако ги земаме пројките без ss и x.

Сериозен пост.:back:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
yin_yang_and_trigrams.gif

Во средина на Тао-дот(тао-тат во многу случаи) доаѓа до вибрирање на теговите од тежа во противтежа при што самиот тој губи од својата тао-енергија оти истиот е противтежа на другиот кој е противтежа на овој. Самиот тој неможе да динамизира околу сопствениот торус оти по пат на спирала доаѓа до самоентропизирање и билдање на електромагнетен бран околу својата тежишна точка при што вреди

RCOUT_43.gif

каде што десната матрица е меѓуиндукциона резултанта од мултиплексиран тао-осцилатор а левата е дводимензионална претстава на мултидимензионален тао-лост. Тоа не е ништо друго туку компримирано привлекување од центарот кон периферијата по пат на интерна квантизација на честиците.

Симулирајте го во Delphi.

Таологија > ТаоЛост = АРМАГЕДОН

Армагедон = Ар Магедон = Ар Македон = Ар (Земја) Македон <=> Македонија?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Хух... пробав секој збор да го прочитам....и сеа се чуствувам разочарано:pos2:

Шо се замарате со вакви ствари и шо е тоа шмизол??:uvo:

а зошто темава е во мистерии кога е физика?
Животот е мистерија синко, ама деданое ке не просветли и ке ни ги отвори очите:star::pop:
п.с ваков лик одамна не сум сретнал :zver:

Прв пат ја читам темава, а само што станав од спиење... Прв пат кога ја прочитав темава ми се виде Начин за да фатиш шмизла, ама ги затрив очите и видов деданое дека е и си викам заеби хаха.

Прв пат ја читам темава, а само што станав од спиење... Прв пат кога ја прочитав темава ми се виде Начин за да фатиш шмизла, ама ги затрив очите и видов деданое дека е и си викам заеби хаха.

brzas so presuduvanjata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom