Дефинитивно на прво место без конкунција LOST...
Кој црн ѓавол ме натера пред некој месец да дојдам на некоја луда-псохопатска идеја дека "ТРЕБАЛО ДА ГО ДОГЛЕДАМ СЕРИЈАЛОТ"

..
Ја прекинав серијата уште одамна,кога ја даваа на А1,до 3 некаде бев стигнат тогаш и ја баталив..
И кај видов некои торенти на Замунда кај се запустив,ИЗГУБЕНИТЕ во блу-реј формат...

И си реков "НЕМА ДА Е ЛОШО ДА ГИ ИЗГЛЕДАМ ПАК

"
И ги спуштив сите сезони...
Ааааа,за неполн месец повторно ги изгледав сите скапани сезони,после последната епизода се чувствував како да сум добил на Лото...
Само инаетот да ја догледам no matter what ме држеше да издржам,како издржав не знам и самиот...

Посебно тие последни две сезони,леле,леле,па ако навистина некој сакаш да го МАЧИШ не мора физички,пушти му ги сите епизоди од серијата и ќе се поремети тотално...
Од сериите кои моментално одат во етерот се знае..
Arrow-кај и да е морам да прекинамда ја гледам оваа мизерна серија, ,она веќе не се издржува

,не знам и самиот зошто гледам,по навика ја спуштам и ја гледам колку да отепам 40ина минути во денот,ама изгледа мора да престанам со глупите навики,па подобро Драган Вучиќ да го гледам кај шо се потура со шољи вода отколку да гледам како Оли решил да го смени пристапот и да стане Зелената стрела..

Suits-од една од најомилените сега ми е во ТОП 3 фолдерот на РЕТАРДИРАНИ СЕРИИ,како забегаа последните сезони

,страшна работа,едноставно веќе немаат идеја,подобро да ја прекинеа по втората сезона кога имаше и смисла и приказна серијатаи сите среќни задоволни,сега серијата е на нивото на Бандини..

GOT полека но сигурно забегуваат,но не смеам да им замерам,сепак лудакот Мартин ако почека уште некоја година со тие новите книги нема да знае никој како ќе заврши целата приказна,децата пораснаа и остареа психопатот 20 години ја тегни приказната,па пичка ти матер,лудаку еден ненормален

Па можеби е подобро вака шо ги забрзаа работите во ХБО,барем ќе видиме еден каков таков филмски крај на една приказна,иако серијалот има капацитет за едно добри 15ина сезони и навистина ќе биде голема штета ако ја прекинат серијата по само 8 сезони...