Серијали кои сте зажалиле што ги гледавте !!!

• Креатор на темата Креатор на темата пм=MGLpM
  • Време на започнување Време на започнување
The Last Man on Earth

Ауу човече. :facepalm:
Carol е дефинитивно најиритирачки и најодбивен лик од серија. Да ја гледаш и да плачеш од нервоза. Бљак. Да ја фатиш и да ја здробиш од ќотек. Вакво нешто ретко се гледа. Џофри од ГоТ може гомна да јаде.

Мислам дека серијата се викаше Огнови на љубовта, индиска серија. Шала на страна, серијата кога почна беше ептен интересна, ама со тек на време почна да се повторува се едно исто, 15 минути во серијата одеа снимајќи ги в лице глумците кога имаше некоја ,,стресна" случка и цели тие 15 минути течеше едно исто музиче.... тара ра ра ра. Толку ми здосади што почна да ме мучи од досада. По две години видов дека серијата сеуште трае:confused:

CSI : Cyber, почнав ради Патриша омилена глумица ми е, ама толку туп серијал, па и актерите се кој од кој... Посебно тој Џејм Ван Дер Шит..

Од то шо ми текнува во моментов

Hanibal - не дека беше лоша серијата,
ама на крај ептен забегаја, за она сценарио очекував нешто подобро
Blacklist - клишее
Boardwalk empire - добар заплет ама почна досадна да биди.

2 Broke Girls- На почетокот стварно интересна комедија,лајт. Изгледав 3 епизоди од новата сезона...мизерија.
Некако ептен puns користат,а тоа е апсолутна спротивност од хумор.

American Horror Story:Freakshow - Јас сум дајхард АHS фан и изгледа затоа оваа грозота од сезона ме потресе. Другите три ги обожавам,Coven поготово. Сеа и Ленг си замина,и не се надевам на подобро...

2 Broke Girls- На почетокот стварно интересна комедија,лајт. Изгледав 3 епизоди од новата сезона...мизерија.
Некако ептен puns користат,а тоа е апсолутна спротивност од хумор.

American Horror Story:Freakshow - Јас сум дајхард АHS фан и изгледа затоа оваа грозота од сезона ме потресе. Другите три ги обожавам,Coven поготово. Сеа и Ленг си замина,и не се надевам на подобро...
Нема шанси да биде подобро.. На местото од Ленг замисли ГАГА, ЛЕЈДИ ГАГА.. Ужас

ОНТОПИК: Новата сезона на АHS:Hotel

Нема шанси да биде подобро.. На местото од Ленг замисли ГАГА, ЛЕЈДИ ГАГА.. Ужас

ОНТОПИК: Новата сезона на АHS:Hotel

Аааа,да. И таа брука ја видов.
Катастрофа...

Сите напишани од Shonda Rhimes :гомце:
Grey's Anatomy - после 6 изгледани сезони ја прекинав, коа видов кој све умрел у серијава, добро сум направила.
How to get away with murder - иако изглеав само 6-7 епизоди, зажалив и за тоа време потрошено.
Scandal - после толку фалење од страна на другарка ми, се натерав да ја глеам и исто изглеав само 6-7 епизоди и ја прекинав.(n)

Sunset Beach во детските денови 400+ епизоди и за среќа ни ја запреа :P, The Tribe изгледав 3 или 4 сезони од можни 5, али тоа беше времето кога само на тв можевме да ги гледаме.

На Скандал не сте и дале доволно шанса да ве освои изглеа...хаха :D
Иначе Switched at Birth, dafuq was that shit...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom