Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Наполи

• Интер

• Аталанта

• Јувентус

• Рома

• Фиорентина

• Лацио

• Милан

• Болоња

• останати тимови

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Вака така ама Милан можат да бидат како Наполи лани.

Можат да бидат како Наполи ако им е жив и здрав Пулишиќ. Хименез им е ептен слаб а немаат замена за него.

Можат да бидат како Наполи ако им е жив и здрав Пулишиќ. Хименез им е ептен слаб а немаат замена за него.

И Модрич не е за потценување, визија има предобра пасови од нигде никаде шанси за гол се креираат
Иако бев скептик за негово потпишување со оглед на годините до сега е полн погодок

И Модрич не е за потценување, визија има предобра пасови од нигде никаде шанси за гол се креираат
Иако бев скептик за негово потпишување со оглед на годините до сега е полн погодок

Средината горе-долу е добро покриена. Го имаат Ричи, Лофтус-Чик и оној Јашари како алтернатива на некој од овие тројца кои играат денес.
Но, во оваа формација која ја форсира Алегри без замена за Хименез може да биде проблем. Ептен тапа играч е, не знам како рокнаа 35 мил. за овој.
Друг битен играч е омилениот на курајбер - Салемакерс. Без овој ќе делуваат доста послабо, врши голема работа во овој Милан а не ни знам дали има воопшто замена за него.

Пенал и црвен. Како бе?

Довери у вар кур да јаде...

А и овој глупо ќумбе у Енглеска ова ни пенал не е ама не играш више таму ти ебам глупиот.

Немаше едно време правило дека не може и пенал и црвен заедно?

Ova e prestroga odluka, wtf..
Што беше престрого?

Намерен прекршок (влечење) со што спречи 100% шанса за гол (би рекол дури и гол, ептен лесно беше тоа).

За ова правилата пропишуваат пенал + црвен.

Жолт е ако дефанзивецот има намера да оди кон топка, направи старт, но задоцни или сл.

Вака е црвен.

Чист црвен картон беше, јас кога првично досуди пенал бев убеден дека ќе му рокне одма црвен, ама овој Кифи си е стандардно умрен и несигурен во себе. Едино што го спасуваше Еступињан овде беше евентуалниот офсајд на Мектоминеј, ама за жал газот на Томори не го дозволи тоа.

Првите кадровски проблеми за Конте и одма пораз. :) Али има време долга е сезоната, ќе имаат сите тимови турбуленции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom