Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бидеме искрени Киву е просек, тимот им е просек освен 2-3ца али останатите екипи се далеку под просек.

Зборам у Европски рамки, за Итаљанско си се таман, Алегри руши рекорди кај нас.
Дел од клучните играчи им имаат лоша сезона и форма не би рекол дека се просек. Со Инзаги ќе имаа подобар скор во ЛШ. Сега Турчинот и Ачерби се со нога под пензија ама др е уште добро.

Ќе видиме, се ќе зависи од ЛШ и да не заборавиме Интер има уште директен дуел со Милан, утакмица со Јуве + ЛШ.

Дел од клучните играчи им имаат лоша сезона и форма не би рекол дека се просек. Со Инзаги ќе имаа подобар скор во ЛШ. Сега Турчинот и Ачерби се со нога под пензија ама др е уште добро.

Ќе видиме, се ќе зависи од ЛШ и да не заборавиме Интер има уште директен дуел со Милан, утакмица со Јуве + ЛШ.
Турчинот мислам дека не е многу стар, 31-2 има, ама Ачерби, Михтеријан, Дармиан и Сомер заедно имаат 200 години.

Да бидеме искрени Киву е просек, тимот им е просек освен 2-3ца али останатите екипи се далеку под просек.
Ај кажи кој е просек од прв тим вака да ни разјасниш на нас што не разбираме.

Сомер, Димарко, Аканџи, Бастони, Бисек (овој е просек), Дамфрис, Хакан, Барела, Зиелински, Лаутаро, Турам.

Ај кажи кој е просек од прв тим вака да ни разјасниш на нас што не разбираме.

Сомер, Димарко, Аканџи, Бастони, Бисек (овој е просек), Дамфрис, Хакан, Барела, Зиелински, Лаутаро, Турам.
Сомер, Димарко, Аканџи, Бисек, Дамфриз, Хакан, Зелински, Турам.

3 играча имате реално што вредат.

od rubrikata samo na kajgana.

Dimarko ako e prosek navedi 10 levi beka u svetov sto momentalno se podobri od nego, isto mozes i za damfris da napravis. Prosecni igraci ne vredat momentalno 50m evra na transfermarket ama ti si znaes.

Како бе Димарко просек? :ROFLMAO: Како бе Хакан просек? Како бе Зиелински просек? Како бе Турам просек? Просек знаеш ли што е?
Нема везе да не ја расплинуваме дискусијава, нема да се разбереме секако. На Интер му треба освежување на тимот дефинитивно, пред се на голманската позиција, десен бек бекап опција, везњак добар за ротација и штопер секако, ама првиот тим е се уште добар. Тие Ачерби, Мачерби, Дармиан што се спомнуваат на темава се на клупа и не ни играат, или играат ептен малце.

od rubrikata samo na kajgana.

Dimarko ako e prosek navedi 10 levi beka u svetov sto momentalno se podobri od nego, isto mozes i za damfris da napravis. Prosecni igraci ne vredat momentalno 50m evra na transfermarket ama ti si znaes.
Абе и за Тео истиот муабет го теравме па заврши кај Арапите.

Ја незнам што се вреѓате просек не значи лош, Ди Марко е добар за Серие А.

Али еве ти кажи у кој топ тим у свет ладно ќе си зациментира позиција.
Автоматски споено мислење:

Како бе Димарко просек? :ROFLMAO: Како бе Хакан просек? Како бе Зиелински просек? Како бе Турам просек? Просек знаеш ли што е?
Нема везе да не ја расплинуваме дискусијава, нема да се разбереме секако. На Интер му треба освежување на тимот дефинитивно, пред се на голманската позиција, десен бек бекап опција, везњак добар за ротација и штопер секако, ама првиот тим е се уште добар. Тие Ачерби, Мачерби, Дармиан што се спомнуваат на темава се на клупа и не ни играат, или играат ептен малце.
Еве у кој топ тим би влегле лагано у прва постава?
Автоматски споено мислење:

Збориме за истите играчи што примија 5 у финале на ЛШ.

Последно уредено:
Какви ли се другите екипи тогаш, ако просек стигнал да игра финале и да ја пројде барса рецимо..

Еве у кој топ тим би влегле лагано у прва постава?
Автоматски споено мислење: денес во 10:21
Ова е глуп муабет, секој тим е различен, со различна филозофија и формација. Ама сериозно сеа, треба да си тежок хејтер да го оспоруваш квалитетот на играчите на Интер. Еве ај контра прашање, кој е подобар лев бек од Димарко освен можеби Мендеш од ПСЖ кој ора во двата правци?

Ова е глуп муабет, секој тим е различен, со различна филозофија и формација. Ама сериозно сеа, треба да си тежок хејтер да го оспоруваш квалитетот на играчите на Интер. Еве ај контра прашање, кој е подобар лев бек од Димарко освен можеби Мендеш од ПСЖ кој ора во двата правци?
За Европа е чист просек, во Италија е еден од подобрите.

Да не ви реплицирам на сите, муабетот ми е дека лигата е слаба затоа изгледаат добро а у Европа се губат.

А тоа дека сте ги тепале Барса и Баерн беше Сомер реинкарнација у прајм Ноер и Ачерби у прајм Неста а и повредени имаа еден куп Барса.

Не викам незаслужено дека сте тепале ама и Македонија ја тепаше Италија па никому ништо :icon_lol:

Титули се бројат, ете тоа и кај нас у фан клуб се борам со штрумфовите и чатџпт да објаснам, за четврто место нема трофеј.

Да не ви реплицирам на сите, муабетот ми е дека лигата е слаба затоа изгледаат добро а у Европа се губат.

А тоа дека сте ги тепале Барса и Баерн беше Сомер реинкарнација у прајм Ноер и Ачерби у прајм Неста а и повредени имаа еден куп Барса.

Не викам незаслужено дека сте тепале ама и Македонија ја тепаше Италија па никому ништо :icon_lol:

Титули се бројат, ете тоа и кај нас у фан клуб се борам со штрумфовите и чатџпт да објаснам, за четврто место нема трофеј.
Па Интер освои две Серија А, играше два пати финале ЛШ, два купа ако не се лажам, суперкупови не знам и ме боли кур, све ова за мандатот на овие играчи горенабројани (Димарко, Гери, Барела, Лаутаро..., ок Димарко не играше кај Конте ама муабетот е тој). Не ти е споредбата со Македонија-Италија добра, сепак тоа е блицкриг резултат, а Интер е константен. Единствено може да се сложиме дека можеа и мораа повеќе, барем уште минимум една Серија А да освојат со оглед на квалитетот на тимот. Пак ќе те прашам, кој освен Мендеш можеби е подобар во Европа од Димарко на левата бековска позиција? Инаку за лигата си во право, генерално гледано е слаба.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom