Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А тамн кога помисливмо се опрае тролејбусот од мозочниот после дербито :icon_lol:
Леле ако ви зема титула за бод, а ни се ситеше на нас јувенташиве кј не тепаја педерски.. :D

ЧИст фал врз Дамфрис и чист пенал врз Фратрзи...
Ова за Фратези не знам, ама голот пуштив да го видам... чиста глума од Дамфриз, срамно се фрли.

Ама добро, ве научи Бастони на други стандарди, па сега се ви се чини фаул.

Ова за Фратези не знам, ама голот пуштив да го видам... чиста глума од Дамфриз, срамно се фрли.

1000013062.jpg
Марота лигата...

Инаку Фратези дојде прв до топка и беше рогнат по нога...

Судење чисто ко с'лза од еднорог

Леле ако ви зема титула за бод, а ни се ситеше на нас јувенташиве кј не тепаја педерски.. :D

Најјако е што после поразот од Парма 99% навивачи на Милан дигнаја руке од титулата, ова све сега е само бонус :))

Ти си ликот со најмногу коментари за судиски одлуки и потпишан како ВАР експерт ама ова НЕ ЗНАЕШ дали било пенал :

Ајде Миланезиве се во игра за Скудето, можам да ги разберам, туку ти што се мешаш? Тоа што Интер изгубил од овој или оној ти е единствена сатисфакција, 6 години си во подрум, седи таму, кликај, прави пари. Се читаме 2031'ва кога ќе влезете во игра за титула.

Ти си ликот со најмногу коментари за судиски одлуки и потпишан како ВАР експерт ама ова НЕ ЗНАЕШ дали било пенал :

Реков не знам оти не ја видов ситуацијата.

Од твојот гиф делува пенал, мада интензитетот може да е променет, ми делува обработено.

Ќе извртам на арена ќе видам баш ме интересира.

Реков не знам оти не ја видов ситуацијата.

Од твојот гиф делува пенал, мада интензитетот може да е променет, ми делува обработено.

Ќе извртам на арена ќе видам баш ме интересира.

Ајде ќе почекаме зашто во потпис ти седи дека ти го имаш последниот збор за судиите. Да не донесуваме заклучоци без ти да прегледаш зашто како што викаш може да делува обработено. :unsure:

Ајде ќе почекаме зашто во потпис ти седи дека ти го имаш последниот збор за судиите. Да не донесуваме заклучоци без ти да прегледаш зашто како што викаш може да делува обработено. :unsure:
Така е, дотогаш молчете да не го пратам @Scirea да ве превоспитува :pistoldz:

Така е, дотогаш молчете да не го пратам @Scirea да ве превоспитува :pistoldz:
Кажи му дека сега е вистинско време да постира некоја невеста, тензиите се големи, мора да се олабавиме некако.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom