ЧИст фал врз Дамфрис и чист пенал врз Фратрзи...За глумата од Дамфриз при голот на Аталанта зборуваш или нешто друго?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЧИст фал врз Дамфрис и чист пенал врз Фратрзи...За глумата од Дамфриз при голот на Аталанта зборуваш или нешто друго?
Леле ако ви зема титула за бод, а ни се ситеше на нас јувенташиве кј не тепаја педерски..А тамн кога помисливмо се опрае тролејбусот од мозочниот после дербито![]()

Ова за Фратези не знам, ама голот пуштив да го видам... чиста глума од Дамфриз, срамно се фрли.ЧИст фал врз Дамфрис и чист пенал врз Фратрзи...
А Интер?Наредна година тимови како Милан и Јувентус ќе бидат топовско месо по Европа...
Леле ако ви зема титула за бод, а ни се ситеше на нас јувенташиве кј не тепаја педерски..![]()
)Не бе гледам коментира за Аталанта, Милан, Јувентус, па ме интересираше кои се прогнозите за Интер.
Ова за Фратези не знам, ама голот пуштив да го видам... чиста глума од Дамфриз, срамно се фрли.
Ама добро, ве научи Бастони на други стандарди, па сега се ви се чини фаул.
Реков не знам оти не ја видов ситуацијата.Ти си ликот со најмногу коментари за судиски одлуки и потпишан како ВАР експерт ама ова НЕ ЗНАЕШ дали било пенал :
Реков не знам оти не ја видов ситуацијата.
Од твојот гиф делува пенал, мада интензитетот може да е променет, ми делува обработено.
Ќе извртам на арена ќе видам баш ме интересира.

Така е, дотогаш молчете да не го пратам @Scirea да ве превоспитуваАјде ќе почекаме зашто во потпис ти седи дека ти го имаш последниот збор за судиите. Да не донесуваме заклучоци без ти да прегледаш зашто како што викаш може да делува обработено.![]()

Кажи му дека сега е вистинско време да постира некоја невеста, тензиите се големи, мора да се олабавиме некако.Така е, дотогаш молчете да не го пратам @Scirea да ве превоспитува![]()