Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ибра ака Кики Голубович држи ли говор во соблекувална?

...пали пура и почнува "This is Sparta" bad-ass причи за деца од 11 години
Епа јебига, таков говор се држи само кога ќе се тепа топ 3 екипа у свет, не е за секој ден :icon_lol:

Епа јебига, таков говор се држи само кога ќе се тепа топ 3 екипа у свет, не е за секој ден :icon_lol:

Мирише на комплекс.

Него дресот од Марота што го доби, тој плавкиот со ѕвездите... кај го закачивте? Го донесе Кики у канцеларија или дома го опна?

Море идете мерете куриња со каљари, комо и слична боранија. Јебал ве суперкуп.

Мирише на комплекс.

Него дресот од Марота што го доби, тој плавкиот со ѕвездите... кај го закачивте? Го донесе Кики у канцеларија или дома го опна?

Море идете мерете куриња со каљари, комо и слична боранија. Јебал ве суперкуп.
Да бе јебал ве супер куп затоа 5 страни изнапишавте после утакмицата, е тоа е комплекс :icon_lol:

2 страни, инспирирани од 2те ѕвезди

А и пак ако го земевме ќе зборевте сме местеле, џабе путуеле другите... све кај нас паричката паѓала овааај купов... еве ви го, не плачете.

И сите среќни, весели... и оп дојде Каљари :)

"Лопта Златко... Тоа ти е животот"

• Хаха
Reactions: Mud
2 страни, инспирирани од 2те ѕвезди

А и пак ако го земевме ќе зборевте сме местеле, џабе путуеле другите... све кај нас паричката паѓала овааај купов... еве ви го, не плачете.

И сите среќни, весели... и оп дојде Каљари :)

"Лопта Златко... Тоа ти е животот"
Каљари беше по озбилен противник, јебига што ќе праиш :kafence:

Ибра ака Кики Голубович држи ли говор во соблекувална?

...пали пура и почнува "This is Sparta" bad-ass причи за деца од 11 години
Брат ....
Потпишан си Ибракадабра ...

Брат ....
Потпишан си Ибракадабра ...

Се кладев у ник 2007ма кога го креирав профилот и изгубив. Испаштам еве 20 години, ме брука кај стигне ГолубовиЌу

Се кладев у ник 2007ма кога го креирав профилот и изгубив. Испаштам еве 20 години, ме брука кај стигне ГолубовиЌу
Ја мислев од носталгија по неговите интерашки денови. Башка пред 12 дена беше нова година.
Автоматски споено мислење:

Кој ги пишува статииве и дали е тоа @трибијани судијата ?
Сакам да поразговараме на само.

Последно уредено:

Смени јузернејм бе, или отвори нов профил, ене Саашко кај нас 20 профила отвори, Аки ваш социјални мреже избриша Милан шампион кој стана, имаше низ топана слике на дрвата за исчезната особа, ти па за еден јузер на кајгана се тресеш..

Или потајно уште га сакаш нослето, па она маче пијан бев е изгубив кладба?

Смени јузернејм бе, или отвори нов профил, ене Саашко кај нас 20 профила отвори, Аки ваш социјални мреже избриша Милан шампион кој стана, имаше низ топана слике на дрвата за исчезната особа, ти па за еден јузер на кајгана се тресеш..

Или потајно уште га сакаш нослето, па она маче пијан бев е изгубив кладба?
Кој е бе овој Аки што го спомињаш ? Активен е уште на форумов или од 2022 е аут ? :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom