Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Се сложувам дека направил подвиг и во двата случаи. Но која е потребата од манипулирање со податоците за уште повеќе да добија на тежина успехот?
И во двата случаи неговите тимови (Јуве и Челзи) биле трети фаворити за титула. Која е потребава да се преувеличува дека не му се предвидувало ЛШ да фати, или дека не бил топ 3 фаворит со Јуве?

Во врска со утакмицата, крајно ме разочара Милан. Еден помочан икс да не се знаело да се изигра. Ги попари навивачиве, џабе чаталењето после победата со нас.
Greska si, Juve pred da dojde Konte mislam zavrsija 8mo, sega me mrzi da proveruvam, isto i Celzi pred da dojde Konte, vo dvata slucaji timovite ne izborija mesto vo Evropa, znaci nit Liga Evropa vo konkrentiov slucaj, togas nemase ova tretovo evropsko natprevaruvanje. Znaci dojde vo timovi koi prethodno imale uzasna sezona, vo nitu eden slucaj Celzi ne bese tret favorit za osvojuvanje taa godina, apla bea over achieve-ri na krajot, ama i vo dvata slucaji kade ne vodi favorit, osvojuva titula dodeka ne igra vo Evropa, vtorata sezona primer so Celzi potfrli, mozno e FA kup da zema, ne mi teknuva ama si zamina posle toa.

Nemase da gi ima ovie brojki sezonava so Napoli ako igraa LS, barem 2-3 boda minus ke imase, ne me plasi voopsto rosterot na Napoli, naprotiv, tuku kucevo sto vo vakva situacija znae kako da izigra.

Па ок, и ја признавам дека е над моите очекувања моментално Конте со Наполи. Ама ме правиш редовен критичар кога тоа е само во Фан Клуб Интер и е само заради тоа што увек го споредувате со Инзаги кога овој ќе киксне. За мене Инзаги е подобар тренер а Конте го има респектот за тоа скудето што ни го донесе. Никогаш не сум го критикувал за неговите квалитети, туку за неговиот однос. Односно највеќе ми сметаше тоа што не остави ко пичка за да биде тренер на Тотенхем подоцна.
Nedaj boze scenario za nas, ama uste ke mislis deka e podobar trener ako so ovoj Napoli mu zeme odbrana na titula sezonava?
Eve mu prilika na misterot nas h2h protiv Konte najverojatno sezonava, da pokaze sto znae, dobar predizvik e i ova za nego, i dosta interesen match up na retki treneri sto skoro cela kariera igraat so trojca nazad, do sea ne ni imalo bitka za titula na vakov profil treneri, ama ironijata e sto i da ima, Konte igra so 4 nazad sega za sega, sto moze e i pogolemo iznenaduvanje od toa sto Napoli sega e prv.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.203
Nedaj boze scenario za nas, ama uste ke mislis deka e podobar trener ako so ovoj Napoli mu zeme odbrana na titula sezonava?
Eve mu prilika na misterot nas h2h protiv Konte najverojatno sezonava, da pokaze sto znae, dobar predizvik e i ova za nego, i dosta interesen match up na retki treneri sto skoro cela kariera igraat so trojca nazad, do sea ne ni imalo bitka za titula na vakov profil treneri, ama ironijata e sto i da ima, Konte igra so 4 nazad sega za sega, sto moze e i pogolemo iznenaduvanje od toa sto Napoli sega e prv.
Да, ќе си стојам на своето. Субјективен сум тука и гледам од тоа кој повеќе направил за Интер. Шест титули и финале ЛШ никад нема да се заборават и да се стават пред едно скудето и одјебување за да изиграва кловн во Тотенхем подоцна.

Он си замина заради планираните продажбите на Хакими и Лукаку.
Значи не беше спремен во Интер да прави промени во формацијата, а тука можело и со четири во одбрана...педерче жабарско.

352 Интер на Инза > 352 Интер на Конте
Ова и самиот треба да го знаеш. Интер од 2010 не бил волку во фокусот на вниманието за играта која ја прикажува а на Инзаги три сезони му ги продаваа најдобрите играчи и му носеа строго ефтини засилувања. Капак на се и после освоено скудето, најскапото засилување му беше резервен голман (ниту 15 мил.) и тоа што немавме значајни продажби беше нешто како успех за клубот.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.596
@Syn

Проверив уште пред да ти реплицирам, ептен чудно ми падна кога прочитав. Се сложувам со другото

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
Тоа е еден интересен лик кој се појавува само коа победува наполи.
Лани исчезна ко кур на тв 1000.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bravo mnogu dobar recnik.....a sto se odnesuva deka me snemalo tuka sum samo nemam mnogu vreme za pisuvanje.....

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Bravo mnogu dobar recnik.....a sto se odnesuva deka me snemalo tuka sum samo nemam mnogu vreme za pisuvanje.....
И баш случајно наоѓаш време да пишуваш само кога Наполи победува?

Интересно...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981

Интересно...

Pa ne mozese da .... odolee. hehe
They dont call him neodoliv for nothing.

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526

Интересно...

A sto tebe toa ti smeta?Nemoj da ti smeta treba da se naviknes....

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Свака част на Бремер, сам им ја држеше одбраната на Јуве. Тешки просеци се останативе, а и Ди Грегорио нема некој сјаен старт. Криво ми е за Перин, отсекогаш сум го сакал ко голман, ја потроши кариерата на клупа.

Последно уредено:
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.520
Поени од реакции
3.658
Одбранава на Јувентус без Бремер ала Чезена, ако не земат некој дефанзивец зимскиов преоден рок ни ЛШ нема да фатат

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Во 8 кола 1 примен гол. Во 2 кола вкупно 6 за Јуве.
Толку брзо се менуваат работите. Затоа ни на Наполи не мора толку да им се креваат акциите, многу е долга сезоната, многу работи ќе се сменат.

Kajgana Shop

На врв Bottom