Serie A 2024/25

И Скудетото оди кај... (vol.2)

• Јувентус

• Милан

• Интер

• Бум Шака Лака

• Splendora

• Марадона

• Фиорентина/Аталанта

• Остала боранија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.428
Поени од реакции
4.166
Procitana e taktikata na inter, em poise tekmi ke imaat vo LS radi noviot format, nè ceka interesna sezona vo italija, pogotovo sto Napoli ne igra LS, i go imaat konte koj stalno si gi perdasi pomalite ekipi..

Член од
16 април 2014
Мислења
7.295
Поени од реакции
11.580
0% шанси за Наполи. Или Интер или Јуве. 70-30 предност за нас.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Овој како помина во Милан? Кажи нешто, го бива или не?
Малдини и Бобан го назначија Џанпаоло за тренер кој почна катастрофално со Милан.
Реагираа брзо и го ставија Пиоли првично како привремено решение а Газидис почна да размислува да го донесе Ралф Рагник со двојна функција спортски директор\тренер.
Бобан се почувствува загрозен и ја спука со Газиди по што му беше прекината функцијата во Милан,Пиоли почна со неговата магија,се редеа успеси и победи,Малдини си ја свитка опашката и затоа остана во клубот а останатото е веќе историја.

Колку што знам Бобан главно до сега има некоја функција во Уефа но кој знае можеби ќе се снајде и во друга улога во Рома.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.824
Поени од реакции
6.529
Бобан се почувствува загрозен и ја спука со Газиди по што му беше прекината функцијата во Милан,Пиоли почна со неговата магија,се редеа успеси и победи,Малдини си ја свитка опашката и затоа остана во клубот а останатото е веќе историја.
Саше у светот на бајките

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Малдини и Бобан го назначија Џанпаоло за тренер кој почна катастрофално со Милан.
Реагираа брзо и го ставија Пиоли првично како привремено решение а Газидис почна да размислува да го донесе Ралф Рагник со двојна функција спортски директор\тренер.

Колку што знам Бобан главно до сега има некоја функција во Уефа но кој знае можеби ќе се снајде и во друга улога во Рома.
ги кажуваш заедно Малдини и Бобан, кој имаше повисока функција?

Kajgana Shop

На врв Bottom