Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште ми е смешно дека Адли се утрипал дека е Гатузо, па у 6та минута оправа тука со пола екипа. Па уште на крај изреволтиран од измената, јер нели Адли, пребитен играч за екипата.

Уште ми е смешно дека Адли се утрипал дека е Гатузо, па у 6та минута оправа тука со пола екипа. Па уште на крај изреволтиран од измената, јер нели Адли, пребитен играч за екипата.
На Милан му фалат такви играчи,одамна не се појавил таков фудбалер прав росонеро вистински борец на теренот со лавовско срце,полн со самодоверба кој не се штеди и секогаш го дава својот максимум.
Денешниве фудбалери се премногу меки и без карактер,само Адли покажа дека има муда да го носи црвено-црниот дрес.

Последно уредено:
Каков убав гол даде Скамака, и после тоа доби жут и нема да игра у финале бе. Зашо го напраи тој фаул само он знае.

Добил едно кој кур си бе ти, од Лаутаро

1714056544680.png

Мислам дека и миланезите се подзасрамија малце кога видоа како овој дивее у 5та минута и се обидува да стане фактор на теренот. Обична глупава фаца што вчера заигра, мисли Гатузо е па ќе дели правда и ќе се тепа.

Шетаме кученца од денес натаму,инфо во имбокс.
GMBSeBBXIAAKdhW.jpeg

Kako moze be Woma 8 zameni da napravi???
LcVpG0.gif

Се плашиш за 5тото место затоа сега Рома ти бодат у очи :D
Ahahahah a be Roma kako igra , a kako igra Milan moze i nas da ne stignate , nego nekako mnogu sumlivo ova vecer ama aj neka ide Udine Seria B , defanzivecot na Udine vo prviot obid moze komotno da sutna napred , no se udluci za korner

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom