Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Урко, копиле, гнидо, прашав дали има закон што ги ограничува, не ми објаснувај вака така муабети. Значи има закон што вика дека не смеат НА ФУДБАЛ да се кладат, толку ми требаше. Гомце.
Пичка ти матер.

Избегал од часови он. :D
И во то паднал :pos: :eek:
Автоматски споено мислење:

Juventus star Nicolò Fagioli has officially been handed a seven-month ban from football for betting, accepting a plea bargain including therapy for gambling addiction and helping others to avoid a similar fate.

He is banned from playing for seven months.

Да видиме како ќе се казните за Заниоло и Тонали.

Мајка му на Заниоло била една од главните врски во цела афера со кладењето наводно

Циркуз

Последно уредено:
Абе а сериозно сеа, има закон кај што им забранува кладење? Ок, логично е да не можат на сопствениот тим да се кладат, ама пример општо на фудбал? Затоа што кладењето не е забранета дејност освен нели ако не се кладиш на нелегални кладилници што не се регистрирани како фирми.
Ако е така, кај нас цела лига треба да ја укинат, 90% од играчите се коцкаат.
Во стадионот на Слога уште од времето има кладилница, играчите од двата тима пред утакмица се доле, ливчиња пишуват :pos:

IMG_20231018_080845.jpg

Леееееј, овој ќе не смее да игра ни за Њукасл сега така? Уште полошо ќе е ако Милан знаеле за ова, дека се кладел на нив...

Ajde neka odi Tonali na rehabilitacija edna godina neka odmori. Pa naredna sezona ke go vrakjame vo forma od Njukasl za 10 miliona ne e problem

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom