Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
годинава ве избркаа од Европа поради направен криминал

Никој никого не избркал, во преговори со УЕФА, сами решија да се повлечат, и да го отстапат местото на Фиорентина во ЛК. Нешто како Милан што направија пред некоја година...

Никој никого не избркал, во преговори со УЕФА, сами решија да се повлечат, и да го отстапат местото на Фиорентина во ЛК. Нешто како Милан што направија пред некоја година...
Какви преговори бе друже, избркани се, какви се тие преговори па ајде нема да играме во Европа ете Фиорентина нека идат хаха. Не знам кој ти ја протнал оваа лага ама ако е некој од форумов ни саат ако ти каже колку е, не му верувај.
Исто ко и Милан, ги избација, ради прекршување на ФФП регулативите па филуваа абе преговори меговори па ете така сме решиле да не играме у натпреварување кое на крај на ден може да ти донесе обрт од 20милиони евра ако стигнеш до крај.

Буквално на прва страна на гугл имаш 10 статии за тоа како јувентус е избркан, и спортски медиуми ко Марка на пример, еуроспорт, goal.com и неспортски ко Ројтерс, Форбс и слично на нив, односно банирани од УЕФА и плус казнети парично, притоа и изјави на лица од јувентус кои не се слагаат со тоа ама решиле да не се жалат.

Убаво ви пиша некој од вашиве фанови у фан клуб тогаш, за ова што не се жалеле, со тоа по автоматизам прифаќаш вина, и пред цел свет си го потврдуваш криминалот и ништиш и онака уништено реноме.

Ова е нешто најјако од цел форум. Аииии хаха. :pos: :pos: :pos: :pos:

Ги имаат сигурно молено На Уефа, може и мито им дале :pos:

Не влезе Хамас во Израел...Тие што влегоа фанови на Јувентус беа, заведени од Ањели фамилијата. Војната поради тоа е.

Русија ја нападна Украина, бидејќи внук на Ањели од прва брачеда му е комшија на Путин и го насска да ја нападни Украина..

1659074921267.png

ice-cube-sarcastic-huh-3ipns5x0syy3wapd.gif

[Football Italia] Nicolò Zaniolo is reportedly facing more serious charges than the others in the betting scandal, as he is accused of organising an illegal betting ring

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom