Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Наполи има ексклузивна можност да биде полош бранител на титула и од Милан лани… One season wonders.

Јовиќ жив ли е бе? :pos: :pos: :pos:

Тој па му ебем неспосбниот со 0 минуте изиграни зел се курчи на инстграм, интер ам каминг, му го ебем тоа женичто убоо дома што му шета.

Ајде уште Аки да се јави со некоја убер смешка што смислил дур се криеше од светот година дна од кој стана Милан шампио исто ко брат му Тролејбус што се криеше па сеа кажуе смешке и да изгинемо свите

1694900729683.png

chandler-laugh-chandler-laughing.gif

Овој твит е едно од потажните работи што ги имам видено во последно време. Без многу драми, без некои дополнители пораки, без стрелци на головите, очигледно е дека колку и да е краток твитот, админот полека умирал во себе додека да ги пише двете бројки и цртата...

5-1

Тој па му ебем неспосбниот со 0 минуте изиграни зел се курчи на инстграм, интер ам каминг, му го ебем тоа женичто убоо дома што му шета.

Ајде уште Аки да се јави со некоја убер смешка што смислил дур се криеше од светот година дна од кој стана Милан шампио исто ко брат му Тролејбус што се криеше па сеа кажуе смешке и да изгинемо свите

Те боли гзот а?! Епа ќе те боли нормално, не е малце 5 да примиш.

Vaka malce so ladna glava.

Ja stvarno neznam ako Inter prodolzi vaka tecno i samouvereno da igra koj moze da gi tepa, i ne zboruvam samo vo ligava.

Volku strasno ne deluvaa ni pod Konte i dokazuvaat deka ne se potrebni brdo pari da napravis pobednicka ekipa.

A bas me interesira od Interaska gledna tocka dali mislat deka Inter se tolku mnogu pojaka ekipa od Milan ili ednostavno razlika vo trenerskata pozicija e klucna za vie tragedii so ni se desavaat poslednive 5 utakmici.

Inace cestito posteno ni ebavte mater voj debakl ke se pamti u naredni 30 godini.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom