Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Секако се прави со намера. Не е поради фактот што ги фатија живи како прават криминал и како снимени разговори има. Секако имаа казна и пред ова и никој не им кажа дека казната ќе ја снема па ова да е гром од ведро небо. Проблемите си ги има јуве во клубот. Нит ФИГЦ нит УЕФА им се криви. Самите се што мислат дека се над сите и можат што сакаат да прават.
Биди конкретен. По кој закон е криминалот?

heidi-klum-fake-tears.gif

Они може да намераваат до сабајле ама ако си чист ќе ти се фатат за кур.
Работата е што Јувентус е прљав ко ѓавол па од таму и спиновите дека гураат агенда против нив.
Заслужено им е се на Јувентус!
Само што ова не беше начинот да се казнат!
Остај ги нека ја завршат сезоната. Удри ги, не минус -15, минус 30 бода.
Ако се квалификувани во некое европско.. дискфалификувај ги..
Ама се тоа по завршеток на првенството!

Вака психички ги малтретираат цела сезона, и играчи и навивачи..
Им даваат, им земаат бодови.. калакурница!
Жалби, молби, колби.. медиумски циркус.

А и да не се лажеме дека само они се неисправни..
Да прислушувале, следеле… на било кој клуб ќе му најдат мрља ако запнат.
(Па кај се енглезите, кај е ПСЖ, шпанците..? Ама запнаа пример да го прават…)

Биди конкретен. По кој закон е криминалот?
По тој што ги осудија. Исто така ако не прават криминал нема на снимките Ањели да се курчи ништо не ни можат. Ако нема криминал нема така да збори. Немаше да го предупредуваат дека претерува. Докази друже има цврсти докази. Само вие си живеете во некоја илузија дека сте чисти и имате синдром на вечна жртва.

Ги казниле или не више и ми е сеедно. Го направија тоа се толку непрофесионално и кренаа толкава галама да цел свет ги гледа колку се неспособни.

Мене лично побитно ми е следната година да има друг тренер одколку да се игра ЛШ со Алегри и тимови како Црвена Звезда и Бенфика да ги лупаат од земја и цела година да ме болат очите од ужасниот фудбал.

Ги казниле или не више и ми е сеедно. Го направија тоа се толку непрофесионално и кренаа толкава галама да цел свет ги гледа колку се неспособни.

Мене лично побитно ми е следната година да има друг тренер одколку да се игра ЛШ со Алегри и тимови како Црвена Звезда и Бенфика да ги лупаат од земја и цела година да ме болат очите од ужасниот фудбал.
Очобол со пласман во ЛШ (Доколку не им одзедоа бодови). Е до таму е стасана лигата.

Колку и да се трескаме од земја демек не ни е битно ЛШ, се лажеме. Со НЕ влегувањето во топ 4 и со ваква психологија кон фудбалерите си создаваме нови проблеми. После да не ви биде крив пак Алегри што си заминале пола од фудбалериве.

Абе што им објаснувате? Да не треба адвокати да изиграваме и судии сеа па закони да им читаме.
Се понашаат исто како оние кога ќе ти буднат дома да роварат и ако ги фатиш демек апче им требало.
Автоматски споено мислење:

Кај да ја најдам таа сликата со трансфери што правеле по 15 милиони на боси играчи?

Последно уредено:
По тој што ги осудија. Исто така ако не прават криминал нема на снимките Ањели да се курчи ништо не ни можат. Ако нема криминал нема така да збори. Немаше да го предупредуваат дека претерува. Докази друже има цврсти докази. Само вие си живеете во некоја илузија дека сте чисти и имате синдром на вечна жртва.
Пак ке ти кажам, биди конкретен. По кој закон?

Ова се дебатираше тука и минатиот пат кога иницијално им беа одземени -15 бода. Никој не успеа да извади закон, член, каде ова се коси со трансфер пазарот на Јувентус.

Ова се дебатираше тука и минатиот пат кога иницијално им беа одземени -15 бода. Никој не успеа да извади закон, член, каде ова се коси со трансфер пазарот на Јувентус.
Дај бе слика од тие отепаните што сте ги продавале по 15 милиони. Имаше една слика со 10-15 играчи наредени, кој каде и за колку бил продаден.

Постојат веќе јасни показатели дека живееме во паралелен и сосема погрешен универзум. Гаљардини и Кореа ќе играат финале на ЛШ, на пример. Ио наместо да се буди во некоја палата со поглед на море, да доручкува на јахта со три која од која поубави девојки, се буди во сосема обичен стан, пушта хајлајтс Рома-Салернитана и додека го пие утринското кафе го слуша коментаторот како вика:

Candreva reminded us that he is a brilliant player! Timeless Antonio Candreva!

WTF???

Па си викам штокур, нека го крене Гаљардини ушкото кога сме веќе тука каде што сме, и онака се е испревртено и не се знае кој пие кој плаќа.

Единствено е јасно дека во сите универзуми италијаните се италијани и не можат ни една работа да завршат на време и без да направат калакурница. Ова со казните се решаваше секако само не вака, ама тие го најдоа и начинот и моментот да го направат првенството возбудливо. :D Две работи со која јувенташите треба да се помират се дека:

1. Секако ќе бевте казнети со одземање бодови.
2. Не ви менува ништо и да не сте казнети, Чеферин секако ќе ве казни.

Но тоа не го менува фактот дека ова се правеше или на почетокот на првенството или на стартот на новата сезона. Не се прави ова на сред првенство, па земи, па врати, па пак земи...

:toe:

Па ќе те кажам докази има. Да немаше докази немаше казна да има. Па ќе кажам прекинете да глумите жртви. Прочитај си го обвинението па ќе си видиш кој закон е прекршен.

Има и попаметни дечки ама не се замараат со вас, еве пример јас, решив да ти обрнам внимание сеа и цитирам.
Не мора да ме цитираш следниот пат, ми го плашиш миле..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom