Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Најлош меч на Лацио сезонава, у исто време ко прошлата, мме..

И ако бев суеверна ќе речев дека откако го искритикував Инзаги и го пофалив Сари у фан клуб Интер, матер си еба Лацио :sramezliv:
Сѐ ќе поднесам бе, ама поразон од Торино..

:icon_lol:

345195869_929201384980240_1968222860268033062_n.jpg

Too soon :D

Тео е најдобар лев бек у свет моментално. Не знам што се објаснувате со жителов на кривогаштани :icon_lol:

Најдобар лев бек на светот, најдобар голман на светот, плус Господ ви е на клупа... ваљда ќе играте финале некако, а? :D

FhY2Tz0XkAEQ0wu.jpg

Најдобар лев бек на светот, најдобар голман на светот, плус Господ ви е на клупа... ваљда ќе играте финале некако, а? :D

Кажи ми моментално еден подобар лев бек од Тео, и еден подобар голман од Мајк ( добро овде може Тер Штеген пошто и он брани монструозно годинава) пошто сакаш да се праеш вицкасто паметен :)

Juventus ‘systematically’ inflated capital gains to ‘affect sporting competition’

Изгледа 9 поени казна ќе фанат. Италијаниве стварно не знаат што прават, ама со 98% сигурност ќе го осудат Јуве за првиов случај. Уште не се знае дали ќе ги фане за ваа или за наредна сезона.
За нив поарно е да биде за оваа, со оглед на тоа што и да завршат во топ 4 УЕФА секако им спрема исклучување од ЛШ.

Кажи ми моментално еден подобар лев бек од Тео, и еден подобар голман од Мајк ( добро овде може Тер Штеген пошто и он брани монструозно годинава) пошто сакаш да се праеш вицкасто паметен :)
Не викам ништо бе, само дека сте многу јаки :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom