Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
А и не можеш да скокнеш со двете раце спуштени, освен ако не си свеќа или шајка.
Ili ednostavno ako si covek koj nema race ili ima ama od onie ko pileski prst sto se furiozni racinja, ko tie stekot sto sekoj den na rilsovi gi praka i posle se prasue zasto ne ni se desavaat ubavi raboti vo zivotot, a toa separe u pekolot veke iame rezervirano so site adeti.

Не прави се на удрен, јасно се слушаат мајмунски крици при изведувањето на пеналот.

Има големи критики и барања за бан и од навивачите на Јуве, никој не сака да слуша вакви глупости.

Но и играчи на Јуве, како Кин и Влахович беа вреѓани па немаше големи реакции од лигата.

Иначе Ањели намерно влезе во војна со ултрасите, едина цел буквално да ги истреби од на трибини.

Моментално не им се дозволени тапани, знамиња и реквизити, ама другите во лигата не прават ништо во врска со тоа.

Интересна изјава имаше Де Лаурентис по критиките за високите цени за ЛШ, изјави дека на трибини сака повеќе фамилијарни луѓе него ултраси.

Тоа што не го сфатив никогаш е да правиш мајмунски крици према противнички играч, а буквално имаш бар 3-4 црнци у екипа. Не може да се толку проста затуцана нација овие Италјаниве, невидено нешто.

Ама ај бар да се нешто бели и самите. Една нијанса ги дели од Арап, две до три нијанси се до фул ќумбе, а како урлаат мислиш Скандинавци дека се.

Чудо со мајмуни се споредувани, кај е навредата тука не знам. Ако не им се игра нека одат некаде кај шо ќе му го пушат само затоа шо се црнци, на пример Англија.

#Lazio investigation, Claudio #Lotito not searched due to immunity as a senator: his PC and mobile phone were not seized

Наеба изгледа и Лацио

Последно уредено:
Ма не ги ебам 2 посто, посебно не за горилана Лукаку влезен во депресија што не знае ќор гол да погоди ни за клуб ни за репрезентација, па сега си го храни егото со тоа што изиграва жртва. Да беше некој исушен мигрант што дошол со кајче во Италија па да го сфатев, и мене ќе ми паднеше жал... за ова вепаров ич не ми чуе, егоистично, психички нестабилно и вечно нефатено копиле кое место не го држеше ни во Евертон, ни во Јунајтед, ни во Челзи, ни во Интер.
Јас се надевам дека ќе му ја укинат суспензијата од вчера, и на возвратниот дуел во Милано сакам да се изнапромашува празни голови, така што дуелот против Хрватска на СП ќе изгледа како мачкина кашлица во споредба со возвратниот дуел. За такви стокилски егоистични црнечки копилиња само така.

Ова беше официјална анти-расизам кампања на Серија А пред некоја сезона, толку.

Racism_monkey-20191219031844233.jpg

Како Стефан Коби да ја правел кампањава :pos:

Едната трибина ќе биде затворена за дуелот против Наполи, Јувентус ги идентификувал навивачите кои ќе бидат банирани од стадионот.

Добро ќе беше ако чат пат казнеа и некој друг клуб за вакви инциденти.

Едната трибина ќе биде затворена за дуелот против Наполи, Јувентус ги идентификувал навивачите кои ќе бидат банирани од стадионот.

Добро ќе беше ако чат пат казнеа и некој друг клуб за вакви инциденти.
Интер беше казнет за истото. И тоа со цел стадион без публика, не само трибина, ако памтам добро.

Ете го коњот Лукаку, пак утна од два метра
Автоматски споено мислење:

ЛЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

КАНДРЕВО ШТО НАПРАВИИИИ

А колку го пцуеја интерашите кога беше кај нив, една топка не знаеше да нафрли :pos: :pos: :pos:

Последно уредено:
Ете го коњот Лукаку, пак утна од два метра
Автоматски споено мислење:

ЛЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

КАНДРЕВО ШТО НАПРАВИИИИ

А колку го пцуеја интерашите кога беше кај нив, една топка не знаеше да нафрли :pos: :pos: :pos:
Голов денес е доказ дека се уште не знае да нафрли :pos:

Добро и сега кој е виновен, Инзаги или Лукаку (па и некои други што играа)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom