Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти си најдосаден од сите во фан клуб Милан, замараш цела недела едни исти муабети, а ти беше тука најгласен и плачеше за некаква неправда што му се прави на Милан, од Интер и федерацијата....

Зборот крлеж најдобро би те опишал моментално.

Факт е дека освоивте титула, честито нека ви е, престани да ни го гњавиш со едни исти муабети, подигни го нивото на дискусија не сме тука сите 14 годишни како тебе...

Кога ќе тврдиш дека Сасуоло не ви пуштал само присети се на првиот натпревар во сред Милано што ви направија(исто и нас), и дали и таму ја имаше ова несериозност во одбрана, и 100 топки изгубени во 20мин игра...

пс. Милан не е крив што Сасуоло решил да си го прчи курот на теренот, му се случувало во минатото и на Интер вака да му пуштат (Лацио му пушти на Интер), на сметка на Рома па имаше и банер на трибините OH NOOOOO.

п.п.с Факт уште поголем е дека послабата екипа од Милано освои титула.
Исплачи си се ќе ти олесни <3

п.п.с Факт уште поголем е дека послабата екипа од Милано освои титула.

Па ова е причина плус само уште повеќе да ве боли поразот. Што впрочем и се приметува во вашите постови, каде се нешто признавате, но потоа се посерувате на тоа.

Еве, освен овие неколку класи што веќе сте во предност, следната сезона со Лукаку и Дибала ќе бидете плус за уште 5 класи подобри, па веројатно тоа ќе ви биде доволно за титула, дури и доколку продолжат да му пуштаат на Милан.

Ние обезбедивме уште еден прволигаш да ни попушта, за да ви парираме барем малку.

Ај шо плачат како мали деца, па и у филм влегле дека интер сам си бил крив што не освоиле на крај. Мислиш сами си ја играат лигава па од нив се да зависи :tapp: Абе пола екипа ви се тик токери, кебапот главен играч, голманите бетер од Кариус ви се
Интер е крив што наместо +7 дојде на -2 со утакмица помалце.
Интер повторно беше сам крив што наместо да ја победи 3:0 у прво полувреме таа утакмица направи огромен кикс и го донесе Милан на 2 бода предност, наместо да биде +1.

Интер сам си го сјеба скудето и тука никој не е крив, го имаа во нивни раце. Исто како што и Милан го имаше во нивни раце скудето во последни 4 кола.

Како и да е, заслужена титула за Милан, предобра сезона. Очекувам следна сезона уште боље издание и од Милан и од Интер и многу потесна борба и повеќе ремет и пичкарање на форумов да падне.

СпорЦки поздраф.

Хер Жика out

ио, ова Жика ќе ти го памтам бабуш...

Па ова е причина плус само уште повеќе да ве боли поразот. Што впрочем и се приметува во вашите постови, каде се нешто признавате, но потоа се посерувате на тоа.

Еве, освен овие неколку класи што веќе сте во предност, следната сезона со Лукаку и Дибала ќе бидете плус за уште 5 класи подобри, па веројатно тоа ќе ви биде доволно за титула, дури и доколку продолжат да му пуштаат на Милан.

Ние обезбедивме уште еден прволигаш да ни попушта, за да ви парираме барем малку.

Кој вика дека на фановите на Интер им беше сеедно овој Милан да освои титула пред Интер ве лаже јако.

Мене ми е интересно што некои од вас форсирате дека сеуште не боли поразот и после 10 дена, мислиш немаме попаметна работа во животот.

Ви честитавме сите до еден, и пред мечот со Сасуоло, и пак замарате со некакви солзи, и детски фори... Океј е да се радувате и да не пецкате за тоа, но ова вашето веќе стана колективно срање... дај бидете малце покреативни да го ебам, се нешто исто вреглате сите до еден, еве и Сладоледот ви се приклучи на истото срање бидејќи он има магнет за тоа. :D

285496252_611919900290919_3387766592287701703_n.jpg

friends-matthew-perry.gif

Кој вика дека на фановите на Интер им беше сеедно овој Милан да освои титула пред Интер ве лаже јако.

Мене ми е интересно што некои од вас форсирате дека сеуште не боли поразот и после 10 дена, мислиш немаме попаметна работа во животот.

Ви честитавме сите до еден, и пред мечот со Сасуоло, и пак замарате со некакви солзи, и детски фори... Океј е да се радувате и да не пецкате за тоа, но ова вашето веќе стана колективно срање... дај бидете малце покреативни да го ебам, се нешто исто вреглате сите до еден, еве и Сладоледот ви се приклучи на истото срање бидејќи он има магнет за тоа. :D
23123123.jpg

Незнам во кој филм живеат Интерашиве дека се класа над Милан :)

Го имаме најдобриот играч во Серие А.

Го имаме најдобриот голман без конкуренција.

Го имаме еден од најдобрите мидфилдери во лигата во Тонали.

Го имаме најдобриот лев бек.

Имаме шампиони како Жиру и Ибра.

Ги имаме едни од најперпективните стопери во лигата шо дури последно време почнаа да играат во пар и примија 2 гола у 10 11 утакмици.

Незнам стварно како е Интер класа над Милан од аспект на играчки кадар кога 4,5 од стартериве во Милан се најдобри на нивната позиција годинава.

Не дека Милан сега е нешто кузнае каква екипа, моментално имаат дупки во прв тим, но и Интер се во истата ситуација.

Во најмала рака изедначени екипи на хартија, кога е тоа случај секогаш е коинфлип шо се покажа така и годинава во битката за титула.

Интер имаат одлична екипа, и стварно ќе биде штета ако треба да продаваат некои од Бастони, Барела, Лаутаро.

Се надевам Интер ќе се справат со финансиските проблеми и нема да се размонтираат а Милан со новиве газди продолжи да се надоградува како екипа, и да гледаме во наредни години епски битки за титула.

Околу Јувентус, нека пропаднат им ебам се

Само шитнете го кебапот гнасно човече у пички матер.

Ај поз и Честито 2 место.

A od denes go imate i postot koj veruvam deka kje stane meme na temata, isto kako tie na juve fans so najdobrite igraci na site pozicii pred nekolku godini, i tie nasite postovi od januari koga ja osvoivme titulata.

A od denes go imate i postot koj veruvam deka kje stane meme na temata, isto kako tie na juve fans so najdobrite igraci na site pozicii pred nekolku godini, i tie nasite postovi od januari koga ja osvoivme titulata.

За тие шо реков дека се најдобри на нивната позиција поткрепени се со признанија за истите, оти си глуп :)

За тие шо реков дека се најдобри на нивната позиција поткрепени се со признанија за истите, оти си глуп :)
Boze gospode :facepalm:
Golema e razlikata od individualno sezonsko priznanie do toa ti sto go napisa. Ama ajde, gledam uste ne moze da vi se spusti kurot i posle dve nedeli od krajot na zezonata. Ni vie samite ne si veruvate deka ste individualno na nivo na inter, zatoa i se nadevavte na cetvrtto mesto do mart mesec.

• Хаха
Reactions: Mud
Boze gospode :facepalm:
Golema e razlikata od individualno sezonsko priznanie do toa ti sto go napisa. Ama ajde, gledam uste ne moze da vi se spusti kurot i posle dve nedeli od krajot na zezonata. Ni vie samite ne si veruvate deka ste individualno na nivo na inter, zatoa i se nadevavte na cetvrtto mesto do mart mesec.

Секој нормален ќе се согласи дека го имаме најдобриот голман во лигата, Леао со 21 Г/А и world class последни 5 кола со 6 асистенции и 1 гол докажа дека е најдобар играч на годината. За Тео не треба ни да правам муабет. Други позиции се дискутабилни но се барем топ 3, правам муабет за Томори и Тонали.

Ги имаме едни од најперпективните стопери во лигата шо дури последно време почнаа да играат во пар и примија 2 гола у 10 11 утакмици.

Незнам стварно како е Интер класа над Милан од аспект на играчки кадар кога 4,5 од стартериве во Милан се најдобри на нивната позиција годинава.

Не дека Милан сега е нешто кузнае каква екипа, моментално имаат дупки во прв тим, но и Интер се во истата ситуација.

Во најмала рака изедначени екипи на хартија, кога е тоа случај секогаш е коинфлип шо се покажа така и годинава во битката за титула.

Интер имаат одлична екипа, и стварно ќе биде штета ако треба да продаваат некои од Бастони, Барела, Лаутаро.

Се надевам Интер ќе се справат со финансиските проблеми и нема да се размонтираат а Милан со новиве газди продолжи да се надоградува како екипа, и да гледаме во наредни години епски битки за титула.

Околу Јувентус, нека пропаднат им ебам се

Само шитнете го кебапот гнасно човече у пички матер.

Ај поз и Честито 2 место.
И од Јувентус тебе да ти ебат се :P

Полека сега, поголема е веројатноста Милан догодина да биде 5то место, отколку да ја одбрани титулата.

Да не се разбереме погрешно, Интерашите се во заблуда со тресењето дека на Милан им се „тргале“ противниците (има безброј примери кадешто оној кој е прв на 4-5 кола пред крајот, до крај се' победува, што на мотив, што на преголема претпазливост итн.), но факт е дека Милан изненади. Тоа прилично ретко се случува во првенства со формат 38 меча од август до мај, но безброј фактори кој се случија (заминување на Конте и Лукаку од Интер, заминување на Роналдо од Јувентус) многу ги ослабнаа конкурентите, а Милан успеа тоа да го искористи најдобро.

За мене 100% заслужена титула сезонава, но од август Милан почнува од 0 и ќе треба барем 5 пати повеќе од сезонава да се испоти за да го повтори успехот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom