Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе во светот на бајките...да беше така со Болоња ќе си завршеше 0-3 и чао пријатно..а не Раду онде авто гол да си дава
Колку пари земавте(и каде се парите што ја продадевте титулата?) со таа наместена утакмица и милан да стане шампион ?

Бесцелно е со битолчанецот за оваа тема да се дискутира. Он е убеден, никој не може да го разубеди и нема шо да се збори даље.
Мене само не ми е јасно како не е милионер чоекот, јас да сум вака сигурна ко него, све ќе стаев на бет и ќе се обезбедев за 9 животи..
Не се клади веќе неколку години :toe:

Зошто си го блокирал Марли бе?
И да се лигушел мислам дека било далеку од овој ваш лелек уз солзи веќе една недела, сеа стај една тажна реакција и остај ме да си гроцкам.

Колку пари земавте(и каде се парите што ја продадевте титулата?) со таа наместена утакмица и милан да стане шампион ?
17.000 евра , ете се мислам дали Лас Палмас или Миконос да одам на одмор.
Автоматски споено мислење:

Бесцелно е со битолчанецот за оваа тема да се дискутира. Он е убеден, никој не може да го разубеди и нема шо да се збори даље.
Мене само не ми е јасно како не е милионер чоекот, јас да сум вака сигурна ко него, све ќе стаев на бет и ќе се обезбедев за 9 животи..
од кај знајш дека не сум милионер?

Заниоло и Закањи закрвеле у репка, вториов доби дете со бившата на Заниоло, и дур славеле титула тифозиве на Рома пееле дека детето му го напраил Заниоло, и овој у пакет со нив си пеел глатко и кур го болело.

У меѓувреме жена му на Закањи, денес т.е., пишала на инстаграм, со тоа што го имал заниоло доле апсолутно ништо не можеш да напраиш.

И така, продолжете со кул дискусиите од погоре сега, извинете на сметња.

Да бе во светот на бајките...да беше така со Болоња ќе си завршеше 0-3 и чао пријатно..а не Раду онде авто гол да си дава
Толку сте способни, Гравина сигурно си ја ака глата, за кој ургирам за кој местам си вели.

Џенова ви е таква,ете од оваа сезона и вашите нови педерски браќа Лацио и Виола...до година ако ви зажежи можи пак ќе ви се тргнат да ги победите..не е проблем

И Шкринијар и Хандановиќ му се тргаа на Жирухухухухухуху

buttspray.gif

Едвај нешто мрда по темава, џабе форсирате.

Pa nema da mrda koa najglasnite se najpokakani, ovoj stefankobe najgolem trol e inace, najglasen e kako Inter e 10 klasi nad Milan so toa gnasnite hehenca, go mavna nekna mozocen udar pocna da zboruva kako ustv na Milan site im gi pustaat utakmicite, nema veke argumenti i go nema, istoto vazi za pogolem del od inter fan klub.

Sega Inter ke se razmontira ke si go dadat bastoni, ke krpat nekolku pozicii letovo, dogodina koga Milan ke osvoi 20ka ke go bojkotiraat forumov :icon_lol:

ihihinter luzeri:icon_lol:

ovoj stefankobe najgolem trol e inace, najglasen e kako Inter e 10 klasi nad Milan so toa gnasnite hehenca, go mavna nekna mozocen udar pocna da zboruva kako ustv na Milan site im gi pustaat utakmicite
1. @Stefan-kobe е џубре
2. Интер не 10 класи над Милан, веројатно една или две
3. Не му пуштаат на Милан, освен Сасуоло, одбраната на Лацио, голманот на Фиорентина и Гасперини... останатите екипи во последните 4 кола ви одиграа фер и машки.

Ви рековме дека заслужено освоивте титула ама не претерувајте сега. Одигравте тоа што требаше на крајот, ги собравте бодовите што ви требаа, ние сме си сами криви за пропуштеното и крај на приказната. Нема потреба на секој коментар кој не е од ваша да се палите, не навиваме сите за Милан на темава.

Едвај нешто мрда по темава, џабе форсирате.
Држи се до истово коа ќе почнат твоите пулени да смараат по темиве :icon_lol:

А и на крај краева можете и вие да го скратите муабетот за пуштање утакмици па и темава да заличи на нешто пошо и онака ви се смее секој што ќе ве прочита.

Секако освен админите на Армата, нивни став форсирате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom