Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Posto i nie u Torino ke ve tepame, ete pak na -6 smeЌе важи. Пошто коа ќе ја тепаме Болоња пак ќе биде 9.
Нели дојде за Милан да прашаш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Posto i nie u Torino ke ve tepame, ete pak na -6 smeЌе важи. Пошто коа ќе ја тепаме Болоња пак ќе биде 9.
Нели дојде за Милан да прашаш?
That is very logic.Posto i nie u Torino ke ve tepame, ete pak na -6 sme![]()
Ke klavate tabela?![]()
![]()
![]()
Дамфрис е далеку од проеск, еден од најдобрите RM,RB во Италија е особено ако влага од клупа последни 30 минути прави страшна разликаKako i uvek, Inter se čoukeri u vtor del od sezonata, pa taka ocekuvam i ovaa.. Lani bea isklucok, deka gi imaa Lukaku, Hakimi i Konte.. I dvajcata igraci rovarea i gazea, konte psihicki gi stegna i zatoa inter osvoija.. Sezonava bez niv a so dedo Dzeko, koj ocekuvam uste maksimum 5 tekmi i da crkne so kondicijata, i damfris koj e prosek, ke ja nemaat taa uboitost do kraj na sezona i ocekuvam da gubat bodovi, kako i toa da čoukne inzagi so zamenite..
Kombiniraj lani kolku gola i asistencii imaa Lukaku i Hakimi, sporedeno so dvajcava..Дамфрис е далеку од проеск, еден од најдобрите RM,RB во Италија е особено ако влага од клупа последни 30 минути прави страшна разлика
Znaci se soglasuvas deka redno vreme e i na vas da vi se zadesat povredi na klucnite igraciМногу се збори на темава Милан и повредените стартери, ама би рекол дека имаа и голема “среќа”, поготово со повредата на Ибрахимович што го потврдува и статистиката нивна со и без Ибра у тимот. Исто би рекол и за Месијас, откако заигра десно се виде дека е и те како покорисен од двете лезбејки што ги играа до тогаш.
Главен проблем им се отсуствата на Томори и Кјаер, но и тие одлично ги покрија со Калулу и Ромањоли. И те како квалитетен уигран ростер има Милан, ако нема многу извикани имиња.
Ja тешко дека измислувам друже, малце си во заблуда не дека беше ова пред 4 години па да не памтиш.Кому му фали Конте нека си пушти Тотенхем - Вулвс. Во овој момент почнува.
@Syn не измислувај дека овој период лани сме играле најдобар фудбал.
Изгубивме од Сампдорија, нерешено со Рома и Удинезе и побееди против Јувентус, Кротоне и Беневенто со поширока клупа и посериозен тим.
Башка што Конте немаше потреба да мисли на ЛШ затоа што заврши 4то место во група со Борусија Менхенгладбах и Шахтјор.
Серијата на Интер (Конте) почнува од 14/02 и трае до нерешениот со Наполи на 18/04.