Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Секоја чест на Довери за судењето денес. Дозволи машка игра, не паѓаше на провокации, правилно досуден пенал и осет за водење на утакмицата. Се што фалеше прошлиот викенд во судењето на дербито со Милан. Штета што има огромна разлика у квалитет кај судииве у лигава.

Не ја гледав текмава ама Довери е години наназад меѓу подобрите судии у Серија А.

Него утре каков мастерклас Џампаоли ќе им приреди на Милан, со Џовинко, Сенси, Кандрева и Конти :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Не ја гледав текмава ама Довери е години наназад меѓу подобрите судии у Серија А.

Него утре каков мастерклас Џампаоли ќе им приреди на Милан, со Џовинко, Сенси, Кандрева и Конти :pos:
Сенси ќе ви даде два гола и после ќе се повреди и со тоа неговата судбина ќе биде исполнета. Мал, би рекол чудно мал, екстремно кршлив, запчаник во приказната наречена 20та титула на Интер.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Следни Интер играл со Сасуоло. Или ма ги отворат 7-0 или ке се повампири оној Берарди кој само тогаш го има на дерби утакмици и ќе им даде 3 гола. Ама како и да е пред тоа утре Самдорија има на Милан лекција по фудбал им одржи нешто така ми се чини. Баш кога не треба.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.694

Секогаш кога се игра толку рано се кикса, јас мислам дека Конти и Снеси ке ни пресудат 1-3 FT

Член од
1 април 2018
Мислења
2.112
Поени од реакции
4.104
Го има некаде видеото со Сари? Не ми го отвора на 3 места досега

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Utre 2:0 sigurni za milan.. ke isporaca bratot Ziru
Автоматски споено мислење:

A voedno i 0:2 sigurni za Juve.. ke isporaca bratot Duško

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Следни Интер играл со Сасуоло. Или ма ги отворат 7-0 или ке се повампири оној Берарди кој само тогаш го има на дерби утакмици и ќе им даде 3 гола. Ама како и да е пред тоа утре Самдорија има на Милан лекција по фудбал им одржи нешто така ми се чини. Баш кога не треба.
Ти ли си Миланскиот Трибијани?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Уште ли е +14 измеѓу "моќниот" интер и Милан?
Грешка си. Толку беше разликата од Интер и Јувентус едно време.

Милан тука блиску си ги држиме, ја праиме интересна сезоната.
Јувентус ги отпишавме у август.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.763
Поени од реакции
8.023
Грешка си. Толку беше разликата од Интер и Јувентус едно време.

Милан тука блиску си ги држиме, ја праиме интересна сезоната.
Јувентус ги отпишавме у август.
Ако вечерва победи Јувентус ќе биде -6, ќе важи отпишаното?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom