Ska Maniac
Бараба
Доколку Моџи изгледаше вака дали ќе му простеше нему и на јувенташите ?На Росела све би и простил со тие очи зелени па макар и сифилис да ми намести а не италијанско првенство.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доколку Моџи изгледаше вака дали ќе му простеше нему и на јувенташите ?На Росела све би и простил со тие очи зелени па макар и сифилис да ми намести а не италијанско првенство.![]()
Нека не те чуди веќе.Ме чуди фактот како тоа не е обвинет за ништо типот што бил главниот на судиите, тој кај што му кажува на Моџи преку телефон дека средено е све за наредни три кола. Како тој не е обвинет нели и он игра прљаво и му помага на “Системот на Моџи”?
Многу јака слика од пред некој ден каде главен лик е Ибрахимовиќ сликан со своите поранешни директори у клубовите каде играл и менаџерот.
Па Милан веќе го испазари Адли кој остана уште една сезона во Бордо и мислам се спремија за во случај Кеси да си замине, што е најверојатно сценарио засега. Тонали, Бенасер, Адли, Бакајоко (и ако не го пуштат Побега некаде пак) ќе бидат таман ростер за наредна сезона.Значи Кеси сигурно си иде од Милан на крај од сезона.
Ќе видите кога ќе ви дојде Барела у иста ситуација, ќе има и од нас хехенцаИ онака тапа е Кеси.![]()
Барела има уште 3 години од договорот. Освен Брозовиќ другите играчи имаат цврсти договори иако Барела и Лаутаро ќе ги обноват. Броз ќе потпише периодов што следи. Ваљда.Ќе видите кога ќе ви дојде Барела у иста ситуација, ќе има и од нас хехенца.
Инаку да Кеси е црниот Ночерино за мене. Спремен физички и јак, али по друго не се издвојува. Нит е врвен плеј, нит е врвен разарач како Канте што беше, нит е голгетер, ама пеналџија е.
Ајде трампа Ќесето за Брозович![]()