Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај му го орелот на Ведат Муриќи, ало.
Не е двоглав :icon_mrgr:

Иначе, кај сте бе мурињовци, кекекеке

Останав без прсти, ама се исплатеше, прв пат го видов Сари да се насмее у Лацио. А од објективна страна мора да признаам дека добро шо мораше да излезе Заниоло, иначе кузнај шо ќе се десеше до крај...

Како и да е, Рим е небесно сиииииин :jeeee:

Top kolo so golovi, presvrti so sve. Inace mislam deka ovaa kje bide najneizvesna sezona barem vo poslednive 10/15 godini.

Nekaku brzo padna euforijata kaj Romanistive posle glamuroznata pobeda protiv Salernitana.
"Еуфоријата" сеуште трае ;)
Свесни сме дека имаме слаб тим, свесни се и во раководството и Мурињо е свесен, затоа ни преостанува на еуфорија да ја протераме полусезоната и да се надеваме на нов квалитетен средњак и враќање на Спинацола, за на крај да фатиме пласман во ЛШ, скромно од наша страна, а не еуфорично, нели? :)

Останав без прсти, ама се исплатеше, прв пат го видов Сари да се насмее у Лацио. А од објективна страна мора да признаам дека добро шо мораше да излезе Заниоло, иначе кузнај шо ќе се десеше до крај...

Kaj gi stavas prstite, cim si ostanala bez prsti?

Тука сме бееее, редовно и во пораз и во победаааа, без гајле, бевме и ќе бидеме:cool:

Само вие да ни бидете поредовни, да ни биде поинтересно, не вака само на дерби да се провикатее:D
Автоматски споено мислење:

@Splendora

Еве не, не има и на јужна и на северна, секаде не има, Рим е Рома!!

:love: :love:
Screenshot_2021-09-26-20-51-57-496_com.instagram.android.jpg

Црвен би му дал на Патрицио за ова, ти ебам глупакот, кај кур искачаш ко прво, а ко второ кај кур пафташ со тоа рацете. Идиот глуп.
Ами не баму ја ќе стој засекогаш на линија ко аднанович патривио и со поглед ќе брани.

Тука сме бееее, редовно и во пораз и во победаааа, без гајле, бевме и ќе бидеме:cool:

Само вие да ни бидете поредовни, да ни биде поинтересно, не вака само на дерби да се провикатее:D
Автоматски споено мислење:

@Splendora

Еве не, не има и на јужна и на северна, секаде не има, Рим е Рома!!

:love: :love:
Прегледај го приврзокот 308240
Roma is biancoceleste! :cool:

Сладоледџија, не замарај со баналии, жити око..

Ubava slika
e575c1e9b22d5ecb7d94b1a15173bfae.jpg

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Само мене ова над Заниоло ми немаше ни п од пенал или не сум видел од добар агол?

Многу рано влезе у филм дека е ѕвезда Заниоло. Ќе пропадне ко жетон на флипери со селскиов мајндсет ако не се оправи.

Ка паметен момак изгледа а тој копиљак на Тоти... еден саглам да излезеше од Рома барем.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Само мене ова над Заниоло ми немаше ни п од пенал или не сум видел од добар агол?
Не си видел, после тоа покажаа кадар каде имаше контакт, чист беше, изглеа затоа и судијата не глеаше му го потврдија контактот од ВАР собата а он више го виде јер покажа одма на бела точка без размислување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom