- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.760
- Поени од реакции
- 39.694
Таман имате време до 2030 да се договорите кој ќе ја отвори новата тема, и да го смислите воведот.
Ovie mentalnive Junajted banter klub ke ostanat uste 10 godini so takvi transferi, mislat Haaland go zemaleНе ми е јасно у кој универзум Хојлунд што лани не дал ни 10 гола е продаден поскапо од Тонали ..
Според овие цени Леао или Лаутаро вредат по 300 миљони
Или може е до купецот, истите што лупнаа исти пари и за Мегваер, Ентони и остала циганарија сега и за детево.
Овој има да флопне и да ви го вратат во Милан на позајмица како Челзи што ни го врати Лукаку.Па не знам баш дали и за Тонали е паметно да дадеш 70 милиони.
Затоа ќе добијат 3 пакети вода, средства за лична хигиена и стари алишта како знак за добра воља и помош у тоа мртвата воена зона, следно лето коа чичо Марота ќе го спакува за точно 0 евра.According to La Gazzetta dello Sport (via Calciomercato), there’s a €20M gap between the Nerazzurri’s proposal and the Ukrainian side’s valuation.
Шахтјор бара 20.5 милиони за Трубин, Марота им понудил 500 иљаде?
Каде прочита такво нешто?Ovie mentalnive Junajted banter klub ke ostanat uste 10 godini so takvi transferi, mislat Haaland go zemale
Twitter e preplavenКаде прочита такво нешто?
Ако ги изземеш индијците, и луѓето кои поима немаат од фудбал, за Хојлунд на твитер генерално добив впечаток дека многу луѓе велат дека е потенцијал, ама дека имаат огромни резервации за тоа каков фудбалер ке биде, и дека е дебело преплатен. Историски гледано, ретко кој скап трансфер успева, така да, разбирам зошто многумина гледаат со недоумица кон играчот.Twitter e preplaven
Pa 90% od fan bazata na Junajted e Indijci Ne vikam za navivacive na forumov, normalno, tuka lugeto imaat mozok. Vo situacija da ne bese Junajted i da zagrizase Inter za nego, odese vo Inter za 15+ izmislen igrac od nivnite mladinci procenet na 10.Ако ги изземеш индијците, и луѓето кои поима немаат од фудбал, за Хојлунд на твитер генерално добив впечаток дека многу луѓе велат дека е потенцијал, ама дека имаат огромни резервации за тоа каков фудбалер ке биде, и дека е дебело преплатен. Историски гледано, ретко кој скап трансфер успева, така да, разбирам зошто многумина гледаат со недоумица кон играчот.