Не мораш да ги отпишеш, они сами ќе се отпишат. Селски клуб.Со оглед на тоа ја газат Самдорија истата таа која им направи тешки проблеми на Интер и на Милан не би ги отпишал така лесно како фаворити за Скудето Наполи.
Мех, тешки проблеми у натпревар каде од Јужна Америка во Интер се вратија 3 играчи кои играа квалификации ден ипол пред утакмицата со нив, и останатите европјани кои истотака имаа квалификациони натпревари, во споредба со Сампдорија кои имаа 0 репрезентативци.Со оглед на тоа ја газат Самдорија истата таа која им направи тешки проблеми на Интер и на Милан не би ги отпишал така лесно како фаворити за Скудето Наполи.
Mnogu mrazam silikoni.. bolje golemi visnati otkolku vakvi silikonskiВише кој ја почнавмо
Силвија Карусо до лани беше водителка на Мондеј најт фудбал односно пресек на колото. Годинава не ја глеам
Прегледај го приврзокот 307934
![]()
Не ги отпишувај моите Фиорентина, счуо?Прелесно чекориме до титула сезонава.
Уште еден пример во Спалети, како Интер е токсична средина за сите тренери.
Затоа и Конте си отиде претпоставувам.
5/5 со два примени гола, идеме понатаму.
Ако гледаш така Наполи се изнамачи против ваков Јуве кој излезе без 8 играчи поради репрезентативни утакмици…Мех, тешки проблеми у натпревар каде од Јужна Америка во Интер се вратија 3 играчи кои играа квалификации ден ипол пред утакмицата со нив, и останатите европјани кои истотака имаа квалификациони натпревари, во споредба со Сампдорија кои имаа 0 репрезентативци.
Не дека ова е некое оправдување, ама и сам треба да си свесен што значи првенствена утакмица после репрезентативна пауза за големите екипи.
А и не дека у иднина Наполи нема да киксаат со послаби екипи од Сампа.
Како бе Наполи се мачел против Јувентус, у шише ги ставија.Ако гледаш така Наполи се изнамачи против ваков Јуве кој излезе без 8 играчи поради репрезентативни утакмици…
Многу се јаки овие муабети после 5 кола, кој ќе освои скудето, кој не а уште 90% од сезоната е пред нас, сеа конкретно за Наполи ако збориме според мене ни ваков фуриозен старт не ги става у конкурент после 5 кола.Како бе Наполи се мачел против Јувентус, у шише ги ставија.
Da ti imam optimizmot, ako se desi toa chastam shto sakash, ama mislam i 20 podred nema da se dovolni ako predhodnite 18 se posraleJuve osvaja, u januar go ziame ikardi i praime 20 pobedi po red za titula
хахахахахаха стварно се надевам дека е заебанција ова. Ко прво Икарди не би ни дошол во Италија пак, ако добро памтам Ванда дрољана се испокара со цел Интер и нејќе никој да ги види ни двајцата таму во Италија. А и еве у паралелен универзум да дојде, кој ќе му подава за гол да даде? Р А Б И О ? Б Е Н Т А К У Р ?Juve osvaja, u januar go ziame ikardi i praime 20 pobedi po red za titula
Па се мачеше во второ требаше 2 да дат голаКако бе Наполи се мачел против Јувентус, у шише ги ставија.
Licno i personalno jas ke dojdam ke mu podavamхахахахахаха стварно се надевам дека е заебанција ова. Ко прво Икарди не би ни дошол во Италија пак, ако добро памтам Ванда дрољана се испокара со цел Интер и нејќе никој да ги види ни двајцата таму во Италија. А и еве у паралелен универзум да дојде, кој ќе му подава за гол да даде? Р А Б И О ? Б Е Н Т А К У Р ?