Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Суле го следи брозович и не му дава да диши го следи низ цел терен. Ми се чини во второ мн ќе зависи од ова и дали Инзаги ќе најди некое решение.

Очобол од утакмица. Поарно да им дадеа да се истепаат позанимливо ќе беше. Ужасен Интер а јувентус беа побетер.

Duplo igranje so raka u faza od napad i ja pustija so VAR. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Mnogu me interesira na koja osnova ova se desi.

Минус и минус, даваат плус. Се поништува втората рака со првата, и чист гол. :icon_lol:

Субјективно, немаше најчист агол, за да го потврди, иако делуваше, изгледаше, па и ваљда имаше играње со рака.

Рабио знае најдобро. Али вака навијачки се надевам дека имаше рака. Не смее респект и фер плеј за шугавите.

Минус и минус, даваат плус. Се поништува втората рака со првата, и чист гол. :icon_lol:

Субјективно, немаше најчист агол, за да го потврди, иако делуваше, изгледаше, па и ваљда имаше играње со рака.
Од Рабио имаше и тоа јасно се виде при првата репетиција, освен слеп да си па да глумиш лудило.
Интер срамно лоши денес, секако не заслужија ништо од мечов и најверојатно и без таа грешка пак ќе примеа гол и ќе изгубеа јер тактички беше ставен у џеб денес Инзаги од Алегри, ама одлуката после 5 минути глеање репетиции од 200 агли да остане таква е срамна и контроверзна, јасно се виде дека Рабио ја закачи со рака а потоа топката удри и во раката на Влахович.

Има некој снимка од крајот да сподели, шо се случи ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom