Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Син, види вака една работа, ги имав напишано на темава повеќе такви трансфери и од Милан, Интер и Наполи, ме мрзи да ги барам.Posle sve za ugled uste zborat.![]()
Јави се во суд во Италија и пренеси им ги овие википедија и трансфермаркет истражувања.Син, види вака една работа, ги имав напишано на темава повеќе такви трансфери и од Милан, Интер и Наполи, ме мрзи да ги барам.
И Интер и Милан имаат игри со плусваленцата, Марота е татко нејзин. Интер пред 3 години купи анонимус од Џенова за 25 милиони евра, играч што сега игра мислам Турска втора лига. И Милан има доста такви трансфери.
Баш ме интетесира кои се тие играчи. Милан еден мочан играч нема продадено од младинцитр за тие нереални суми по кои јуве продаваше.Син, види вака една работа, ги имав напишано на темава повеќе такви трансфери и од Милан, Интер и Наполи, ме мрзи да ги барам.
И Интер и Милан имаат игри со плусваленцата, Марота е татко нејзин. Интер пред 3 години купи анонимус од Џенова за 25 милиони евра, играч што сега игра мислам Турска втора лига. И Милан има доста такви трансфери. Така да, ако ја гледаше вчера дебатата на Спортмемдиасет, доста адвокати изјавија дека ако Јуве доби казна за тоа,би било фер, сите што го правеле тоа да се казнат, а тоа било според нивни зборови едно добри 90% од клубовите во Италија. Значи да се разбереме, кога се криви, треба да си ја сносат и одговорноста, не ги бранам, но треба подеднакво законот за сите да важи.
Во моментов немам многу време, и не прај се на триипол, тебе те цитирав кога ги пишав имињата на играчите и парите платени за нив. Ама нема врска, штом се ослободам малце ќе те удостојам со одговор па сам ќе си процениш дали се реални цените за тие играчи.Баш ме интетесира кои се тие играчи. Милан еден мочан играч нема продадено од младинцитр за тие нереални суми по кои јуве продаваше.
Му пишав меилЈави се во суд во Италија и пренеси им ги овие википедија и трансфермаркет истражувања.
На трансфермаркт сите трансфери се од официјални документи.Ама јувентус повеќе го гонат за играчите што го продал, а не што ги купил ама добро. Ќе ви платат сега 100 милиони за нарушување на углед.Во моментов немам многу време, и не прај се на триипол, тебе те цитирав кога ги пишав имињата на играчите и парите платени за нив. Ама нема врска, штом се ослободам малце ќе те удостојам со одговор па сам ќе си процениш дали се реални цените за тие играчи.
Автоматски споено мислење:
Му пишав меилНа трансфермаркт сите трансфери се од официјални документи.
Golem patlak ako propustime edna sezona bez LS, pobitno e Elkan vnatresno da go sredi klubot, ne se somnevam deka povtorno ke gazime..Kucinjata si laat, karavanit vrvi...Golem patlak ako propustime edna sezona bez LS, pobitno e Elkan vnatresno da go sredi klubot, ne se somnevam deka povtorno ke gazime..
The worst is yet to come. The next trial will cover the transfers mentioned in the wiretaps and UEFA can’t wait to take revenge on the leaders of the European Super League rebellion with Financial Fair Play penalties.
The biggest concern is the ‘secret’ agreement to pay the players under the table after announcing they were giving up four months of their salary during the pandemic. That leaves a clear paper trail and would point to fraud on a grand scale both inside the football world and on the stock exchange by misleading investors. If the club was docked 15 points for something that is very difficult to prove, then this could easily take them down to Serie B or worse.