Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Милан го изгубиле Хакан си мислаш го изгубија Меси смешќи читам овде. :tapp:

Ви ги закопа вас Хакан сите лажни надежи за Скудетото.

Михихихихихихилан
Вие пак колку самоуверени, како да не изигра Интер 1-1 пред три кола со Торино, судиските одлуки настрана.

Ќе киксате допрва.

Абе не е проблемот што го изгубија Хакан, ама Дијаз не очекуваа да го изгубат. :D Не постои човекот пола година, со исклучок на лошиот шут со Интер што креираше асистенција за Жиру.

Хакан ја оствари идејата на Раиола, Милан и Интер да се обединат во еден клуб.

За Саше моментално Милан и Интер се еден клуб.
Хакан можеби не е Кака но за Диаз е Руи Коста и ќе беше сосема доволен сега веќе Милан да ја имаше обезбедено титулата во Италија.
За мене само Милан се единствен тим уште од Октомври 1999год кога Шевченко постигна хет-трик против Лацио на гости.

Хакан можеби не е Кака но за Диаз е Руи Коста и ќе беше сосема доволен сега веќе Милан да ја имаше обезбедено титулата во Италија.
За мене само Милан се единствен тим уште од Октомври 1999год кога Шевченко постигна хет-трик против Лацио на гости.

Видов кога се израдува на гол на Хакан, кој од Интер повторно направи фаворит за титула.

Видов кога се израдува на гол на Хакан, кој од Интер повторно направи фаворит за титула.
Жал ми е што сепак не можеш да ја видиш големата слика.
Добра ноќ и имај убави соништа.

Се моли фан клуб Интер да го преземе Сашко, прифаќам и Џони да го земемо мие
Автоматски споено мислење:

Абе не е проблемот што го изгубија Хакан, ама Дијаз не очекуваа да го изгубат. :D Не постои човекот пола година, со исклучок на лошиот шут со Интер што креираше асистенција за Жиру.

Кој ќе видиш исти импакт имаа со Хакан. Едниот господин Октомври едниот Ноември :pos:

Се е у рацете на Милан сеа
https%3A%2F%2Fvms-network-images-prod.s3-ap-southeast-2.amazonaws.com%2F2019%2F09%2F238713%2FGFX_NickV.jpg

Топката е у рацете на Милан и они ја диктираат ситуацијата моментално.
nick-vujicic.jpg

Чалханоглу има 7 гола и 8 асистенции, кажете ми еден играч од топ4 тимовите кој има подобра статистика од него а игра иста позиција?!

Импактот кој го имаше Хакан во Интер ова сезона е повеќе од доволно, и главен кривец што Интер е сеуште во игра за титула.

Јас реално после сите гомнарии што ги направија кинезите летово со Лукаку, Хакими и Конте, а и загубата на Ериксен не очекував дека ќе се бориме за титула реално.

Ова сезона во неколку натпревари потфрли Ханданович, а и рака на срце Барела едно време се изгуби тотално, сега малце почна да покаже заби.

Ќе биде многу интересно до крајот, се и сешто може да се случи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom