Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вие пак колку самоуверени, како да не изигра Интер 1-1 пред три кола со Торино, судиските одлуки настрана.Ви ги закопа вас Хакан сите лажни надежи за Скудетото.
Михихихихихихилан
Хакан можеби не е Кака но за Диаз е Руи Коста и ќе беше сосема доволен сега веќе Милан да ја имаше обезбедено титулата во Италија.Хакан ја оствари идејата на Раиола, Милан и Интер да се обединат во еден клуб.
За Саше моментално Милан и Интер се еден клуб.
Хакан можеби не е Кака но за Диаз е Руи Коста и ќе беше сосема доволен сега веќе Милан да ја имаше обезбедено титулата во Италија.
За мене само Милан се единствен тим уште од Октомври 1999год кога Шевченко постигна хет-трик против Лацио на гости.
Жал ми е што сепак не можеш да ја видиш големата слика.Видов кога се израдува на гол на Хакан, кој од Интер повторно направи фаворит за титула.
Жал ми е што сепак не можеш да ја видиш големата слика.
Добра ноќ и имај убави соништа.
Абе не е проблемот што го изгубија Хакан, ама Дијаз не очекуваа да го изгубат.Не постои човекот пола година, со исклучок на лошиот шут со Интер што креираше асистенција за Жиру.
Се моли фан клуб Интер да го преземе Сашко, прифаќам и Џони да го земемо мие
Уште Јувенташ ви фалеше во Фан Клуб Милан![]()
Се е у рацете на Милан сеа
Топката е у рацете на Милан и они ја диктираат ситуацијата моментално.