Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.079
Поени од реакции
9.897
Од сите аспекти можам да ве сфатам за Дибала, ама да збориш дека е стаклен и при тоа да се надеваш дека ќе го донесат Заниоло како замена со два пати скинати предни вкрстени.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.673
Поени од реакции
17.579
Од сите аспекти можам да ве сфатам за Дибала, ама да збориш дека е стаклен и при тоа да се надеваш дека ќе го донесат Заниоло како замена со два пати скинати предни вкрстени.
E oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.079
Поени од реакции
9.897
Не бараше бе овој дибеков 10М по сезона у Милан? Мислам истава плата ја одби, ако не грешам.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ako ne se lazham na ova ima bonusi plus 10m za agentot.

Se znaese cela sezona deka bara nov predizvik, jbg, zimaj go Dybala i ublazi bolka, toa e toa.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.292
Поени од реакции
14.634
Не е нешто екстра, но солидна анализа за Милан. Без изнасилени епитети како "страшно, смешно, жално" или субјективност од наша страна како навивачи на Милан.

Од 1:29:44

П.С. Од 57 минута има и подобра анализа за натпреварот Реал и Барса, со мал осврт за Барса под Чави.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.315
Поени од реакции
18.398
E oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.
Ne moze nikako da se izvadat od kalta zaso si odi besplatno. Kakvi sve invalidi se plakjaat, stigna dibala free agent da e.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.292
Поени од реакции
14.634
Еден постар чичко со жолта кравата, уште пред многу години кажа, дека ќе дојде време кога за фудбалерите нема да се плаќа оштета. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.703
Поени од реакции
66.825
Еден постар чичко со жолта кравата, уште пред многу години кажа, дека ќе дојде време кога за фудбалерите нема да се плаќа оштета. :)
За кого збориш конкретно?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
E oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот Kerkata na агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.
Fixed

Член од
14 април 2012
Мислења
32.703
Поени од реакции
66.825
Пред 3-4 месеци гледав интервју на Хари Реднап, го прашаа како успеал да задржи играчи како Лампард, Фердинанд, Џо Кол, Керик во Вест Хем подолго време.Зборуваше за тоа дека уште цирка 2000-та постоело мислење дека се повеќе и повеќе играчи ке остават договорите да им истечат, и да си прават потоа трансфери во други клубови, и дека нема да има големи суми за трансфери.

Денес веќе станува некоја нормалност да им истече договор, со оглед на тоа колку добри играчи стануваат достапни за ич пари. Летово Погба, Рудигер, Мбапе, Дибала итн ке можат да прават трансфер на фри. И мислам дека ова ке биде се почеста појава.

Од 11:40.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Овие циркузантите видоа 2 месеци не бива со играње да земат победи, па сеа службени ќе си ги барат.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.079
Поени од реакции
9.897
Овие циркузантите видоа 2 месеци не бива со играње да земат победи, па сеа службени ќе си ги барат.
Циркузанти се тие што после 16 години, секоја година поднесуваат жалба и бараат титули назад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom