E oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.Од сите аспекти можам да ве сфатам за Дибала, ама да збориш дека е стаклен и при тоа да се надеваш дека ќе го донесат Заниоло како замена со два пати скинати предни вкрстени.
Ne moze nikako da se izvadat od kalta zaso si odi besplatno. Kakvi sve invalidi se plakjaat, stigna dibala free agent da e.E oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.
За кого збориш конкретно?Еден постар чичко со жолта кравата, уште пред многу години кажа, дека ќе дојде време кога за фудбалерите нема да се плаќа оштета.
За кого збориш конкретно?
FixedE oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот Kerkata na агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.
Пред 3-4 месеци гледав интервју на Хари Реднап, го прашаа како успеал да задржи играчи како Лампард, Фердинанд, Џо Кол, Керик во Вест Хем подолго време.Зборуваше за тоа дека уште цирка 2000-та постоело мислење дека се повеќе и повеќе играчи ке остават договорите да им истечат, и да си прават потоа трансфери во други клубови, и дека нема да има големи суми за трансфери.
Players running down contracts will become a norm, says WengerЗа кого збориш конкретно?
Циркузанти се тие што после 16 години, секоја година поднесуваат жалба и бараат титули назад.Овие циркузантите видоа 2 месеци не бива со играње да земат победи, па сеа службени ќе си ги барат.