Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Од сите аспекти можам да ве сфатам за Дибала, ама да збориш дека е стаклен и при тоа да се надеваш дека ќе го донесат Заниоло како замена со два пати скинати предни вкрстени.

Од сите аспекти можам да ве сфатам за Дибала, ама да збориш дека е стаклен и при тоа да се надеваш дека ќе го донесат Заниоло како замена со два пати скинати предни вкрстени.
E oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.

Не бараше бе овој дибеков 10М по сезона у Милан? Мислам истава плата ја одби, ако не грешам.

Не е нешто екстра, но солидна анализа за Милан. Без изнасилени епитети како "страшно, смешно, жално" или субјективност од наша страна како навивачи на Милан.

Од 1:29:44

П.С. Од 57 минута има и подобра анализа за натпреварот Реал и Барса, со мал осврт за Барса под Чави.

E oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.
Ne moze nikako da se izvadat od kalta zaso si odi besplatno. Kakvi sve invalidi se plakjaat, stigna dibala free agent da e.

Еден постар чичко со жолта кравата, уште пред многу години кажа, дека ќе дојде време кога за фудбалерите нема да се плаќа оштета. :)

Еден постар чичко со жолта кравата, уште пред многу години кажа, дека ќе дојде време кога за фудбалерите нема да се плаќа оштета. :)

За кого збориш конкретно?

За кого збориш конкретно?

Ca8yblrXEAAyqze

E oва и јас. Имаат лето цело да се извадат од калта. Ако навистиан донесат Заниоло + Погба мислам дека некако ќе се проголта ама ептен криво ми е, вака се немам осеќано одамна за играч упм...Да му еби Сладоледот Kerkata na агентот негов, да му еби. Со платата на Дибала ослободена мислам дека прават простор за Погба.
Fixed

Пред 3-4 месеци гледав интервју на Хари Реднап, го прашаа како успеал да задржи играчи како Лампард, Фердинанд, Џо Кол, Керик во Вест Хем подолго време.Зборуваше за тоа дека уште цирка 2000-та постоело мислење дека се повеќе и повеќе играчи ке остават договорите да им истечат, и да си прават потоа трансфери во други клубови, и дека нема да има големи суми за трансфери.

Денес веќе станува некоја нормалност да им истече договор, со оглед на тоа колку добри играчи стануваат достапни за ич пари. Летово Погба, Рудигер, Мбапе, Дибала итн ке можат да прават трансфер на фри. И мислам дека ова ке биде се почеста појава.

Од 11:40.

Овие циркузантите видоа 2 месеци не бива со играње да земат победи, па сеа службени ќе си ги барат.

Овие циркузантите видоа 2 месеци не бива со играње да земат победи, па сеа службени ќе си ги барат.
Циркузанти се тие што после 16 години, секоја година поднесуваат жалба и бараат титули назад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom