Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Јуве губи, а на нивната клупа си се зафркаваат, се смеат. Уште малку ќе почнат на клупа со мобилни во раце.
Знаат дека во второто ке влези нивното најголемо засилување оваа сезона, Алегри и ке си победат, сето ова е дел од планот

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Se e toa dojava bajo moj, sea Stojanovic dobiva vtor zolt, davame gol u 58ma i u 90ta ni sudat penal

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Ова на Јувентус е скроз распад, назад му се шетат факин Манкузо и Маркиза, напред стварно не ми е јасно шо се дешава, ни кој кај треба да игра ни како се очекува нападот да се одвива, четири пати се деси некоја полу-контра/транзиција, Киеза, Дибала да бидат пред шеснаесетник со точно 0 луѓе позади нив од среден ред.

И позицииве не ми се јасни ич, а шо е најлошо мислам и на играчите не му се, никој не знај кај тера цела утакмица.
Лево крило почна Киеза, после се деси нешто и?? никој не беше таму?? Освен Сандро 2-3 пати? Данило во еден момент имав впечаток дека се префрли во среден ред, Квадрадо ваљда на бек, па ваљда нешто ко 4-1-3-2 испаѓа? Не сфаќам стварно.

Дупки, кратери, сегде и во напад и во одбрана, ако не се смени нешто драстично сезонава, седум Алегриевци не ги вадат од гомнава.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Вој Алекс Сандро како да заборавил дефанзива да игра

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.314
Сеа Тролејбусот монтира како сте ја свртеле 2-1 со 2 гола на Кикица
Tap in pederot kje im fali, gi resavese Sam vakvi te protivnici. Ubavo se sekjavam lani na pocetokot so Specija, se macea vleze u vtoro i ja dobija 0:3.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Де Шиљо 60 минути се загреваше за да изигра 10 минути.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
82 минута, Јувентус губи од Емполи дома, влегува де Шиљо за Квадрадо.

Алегри мастерклас. :love:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Ние потајно ќе веруваме дека се повторува 2015/16. :icon_lol:

Член од
6 април 2014
Мислења
5.125
Поени од реакции
6.559
Dajte mu malko vreme na alegri covekot posle 3 god stana pak trener zaborvil nekoi raboti mu treba vreme da se podsete deka ekipata sto ja ima sega mu se polupismeni igraci.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Второ коло а веч је почело... :pos:
Ајдеее Де Шиљо ќе ја реши, абе марш у курац кај го донесоја Алегри, бетар ќе биди ова од со Пирло лани
Go razbiram CR7 sega uste povishe, samo se chudam kako nekoi vikaa deka cela EKIPA igrala za nego. Osven Kieza drugo se banda bez komanda. Alegri NE TREBASHE da go vrakjaat. Mi go forsira Kurot a Loka e 10x podobar. Pirlo vrati se se ti e prosteno
Под Пирло игравме поубаво и за ниво поорганизирано, а имаше само 2 недели за да ја спреми екипата... Ова Глобилов да му ја наденам ќерката 2-3 месеца имаше да ја консолидира екипата, и вака излага против факинг Емполи. Ене гого внаса воонбрачниот му син, ПУ!!!
Кога им кажуваше тролејбусот, хехенца ставаа...

Роналдо кога си одел ја тргнал ногата од кочница и им ставил цигла...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom