Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.221
Поени од реакции
18.360
Види ги бе од Емполи губат.

Ај дека 100 натпревари по ред може да примиме гол.

Ањели оди долу на полувреме, закани се со откази и падење ако не победат, а потоа самиот испади се.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
дибала не бива поќе играч шо беше,заедно со бента,шчесни,сандро,данило и уште некој таму канта гарбич

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.769
Поени од реакции
17.690
Мн некако ко неуграни ми се. Ќе ја свртат сииигурно

(си велам :icon_lol: )

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
Ова е дупло полошо од најлошото со Пирло. Играчиве сами се удираат меѓу себе, Данило не знае дали е везен или штопер, МекКени игра шпиц, сето си ебало мајката во тимов. Само Киеза игра и се труди сам.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Уше па коа го видов Де Шиљо као се загрева... :facepalm:

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Go razbiram CR7 sega uste povishe, samo se chudam kako nekoi vikaa deka cela EKIPA igrala za nego. Osven Kieza drugo se banda bez komanda. Alegri NE TREBASHE da go vrakjaat. Mi go forsira Kurot a Loka e 10x podobar. Pirlo vrati se se ti e prosteno

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.769
Поени од реакции
17.690
максот не е колку тебе оптимист стопосто
Da ti imam optimizmot. Sega vtorovo ko kje vlezat Zidan, Del Piero i Nedved kje ja svrtime
Е ај од земја ќе се акам 2 коло…. првиот пат поинаку беше 2015? Не научивте? До Декември лани бевме во борба за титула па?

Дека се лоши денес се, ама апокалипса напрајвте.

и да Киеза е машина. Сандро е очај жив, требаше тогаш на Челзи да го дајме

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Е ај од земја ќе се акам 2 коло…. првиот пат поинаку беше 2015? Не научивте? До Декември лани бевме во борба за титула па?

Рано е уште, има време пак ќе речам.
Da ti imam optimizmot. Sega vtorovo ko kje vlezat Zidan, Del Piero i Nedved kje ja svrtime

Komentatorov na arena kazuva za Alegri ne e siguren i sam shto saka da pravi. Benta e minus 50, Dibala -10, toj za Alex Sandro se fatil, razlichna utakmica gledame. Morata kje ja svrti sega

Член од
12 мај 2012
Мислења
133
Поени од реакции
218
Многу им се измешани позициите на повеќето. Меккени игра шпиц у покушај, Дибала и Киеза се гушат десно, лево нема никој, Данило заден везен. За останатите од средина немам коментар. Во второ мора да влезат Мората, Кулушевски и Локатели.

Kajgana Shop

На врв Bottom