максот не е колку тебе оптимист стопостоРано е уште, има време пак ќе речам.
Da ti imam optimizmot. Sega vtorovo ko kje vlezat Zidan, Del Piero i Nedved kje ja svrtimeРано е уште, има време пак ќе речам.
максот не е колку тебе оптимист стопосто
Е ај од земја ќе се акам 2 коло…. првиот пат поинаку беше 2015? Не научивте? До Декември лани бевме во борба за титула па?Da ti imam optimizmot. Sega vtorovo ko kje vlezat Zidan, Del Piero i Nedved kje ja svrtime
Е ај од земја ќе се акам 2 коло…. првиот пат поинаку беше 2015? Не научивте? До Декември лани бевме во борба за титула па?
Дека се лоши денес се, ама апокалипса напрајвте.
и да Киеза е машина. Сандро е очај жив, требаше тогаш на Челзи да го дајме
Е ај од земја ќе се акам 2 коло…. првиот пат поинаку беше 2015? Не научивте? До Декември лани бевме во борба за титула па?
Da ti imam optimizmot. Sega vtorovo ko kje vlezat Zidan, Del Piero i Nedved kje ja svrtimeРано е уште, има време пак ќе речам.
Komentatorov na arena kazuva za Alegri ne e siguren i sam shto saka da pravi. Benta e minus 50, Dibala -10, toj za Alex Sandro se fatil, razlichna utakmica gledame. Morata kje ja svrti segaЕ ај од земја ќе се акам 2 коло…. првиот пат поинаку беше 2015? Не научивте? До Декември лани бевме во борба за титула па?