Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште се понашаат сите како колото да не е местено и се да е во ред :pos: ..очигледно живеете во светот на бајките..нема друго објаснување

Ako nekoj treba da zali toa definitivno se komsikite.
Ocekuvano bese i Napoli da liznat denes i bash liznaa, kako i ostanatite timovi.

Уште се понашаат сите како колото да не е местено и се да е во ред :pos: ..очигледно живеете во светот на бајките..нема друго објаснување

Претпоставувам ги затвори кладилниците вечерва од што било толку очигледно. Ај Јуве и Милан неочекувано. Ама ако не си направил доволно за наредни две-три години од Интер а посебно Наполи, џабе тука дискутираме дали било местено или не.

Претпоставувам ги затвори кладилниците вечерва од што било толку очигледно. Ај Јуве и Милан неочекувано. Ама ако не си направил доволно за наредни две-три години од Интер а посебно Наполи, џабе тука дискутираме дали било местено или не.

Другар го погоди чоекот..4 години ливче немам изиграно :D

Значи не сакаш чисти пари? За вакво нешто очигледно и човек кој не игра никогаш би ставил. Реално.
Ти од "ти реков местена е" ќе живееш наредниов период.

Ако е местено, мене барем ми е мило што нашите наместија бод, за разлика од Интер, кој си намести да заврши без бод. :cool:

ne se glupi cinezite oni znajat oti na Sasuolo bese pogolem koeficentot...mislis Gosens za bespari ce igra

Веројатно причината поради која не играш е пошто се дупна од калемење пари на местени утакмици па сеа кулираш малце, да не ти влезе у трага УЈП.

Веројатно причината поради која не играш е пошто се дупна од калемење пари на местени утакмици па сеа кулираш малце, да не ти влезе у трага УЈП.

Небитно..начнав тема што никогаш неможам да ја добијам со аргумент бидејќи со ништо неможам да докажам дека се местени утакмиците освен од рекла казала и паушални муабети....уживајте

Небитно..начнав тема што никогаш неможам да ја добијам со аргумент бидејќи со ништо неможам да докажам дека се местени утакмиците освен од рекла казала и паушални муабети....уживајте
Ќе ја добиеш у некоја задимена клаџа у Црешево, ќе налеташ на сладоледџија и илз и ќе дуплирате се што имате и немате. Ти ќе удираш на калчо, Илз ќе доминира со Харден, нема шанси да не го дае плус вечер а сладоледџија ќе ве прати мудро :pos:

Ќе ја добиеш у некоја задимена клаџа у Црешево, ќе налеташ на сладоледџија и илз и ќе дуплирате се што имате и немате. Ти ќе удираш на калчо, Илз ќе доминира со Харден, нема шанси да не го дае плус вечер а сладоледџија ќе ве прати мудро :pos:
Koj igral kontra tipovite na Ilz, para napravil..

Ова коло ако не беше местено јас курот го сечам:?!

Такво незаинтересирање од Интер одамна немам видено, замислете губиме 0-2, Интер има топка, и 6 играчи на Интер само стојат на теренот, никаков пресинг не прават, никој не се отвара, буквално играат едно големо ништо до 70мин, тек почнува малце да покаже заби и некаква игра после 70мин, кога очигледно бараа почесен гол, но како и секогаш тој нивниот голман се претвори во супер-сајан, а овој нашиот од 2 шута 2 гола прими, еден од нив, помеѓу нозе.

Сега гледам хајлајтс, Оспина каков гол примил хаха.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom