Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Ako nekoj treba da zali toa definitivno se komsikite.
Ocekuvano bese i Napoli da liznat denes i bash liznaa, kako i ostanatite timovi.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.917
Поени од реакции
23.640
Уште се понашаат сите како колото да не е местено и се да е во ред :pos: ..очигледно живеете во светот на бајките..нема друго објаснување
Претпоставувам ги затвори кладилниците вечерва од што било толку очигледно. Ај Јуве и Милан неочекувано. Ама ако не си направил доволно за наредни две-три години од Интер а посебно Наполи, џабе тука дискутираме дали било местено или не.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Претпоставувам ги затвори кладилниците вечерва од што било толку очигледно. Ај Јуве и Милан неочекувано. Ама ако не си направил доволно за наредни две-три години од Интер а посебно Наполи, џабе тука дискутираме дали било местено или не.
Другар го погоди чоекот..4 години ливче немам изиграно :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.917
Поени од реакции
23.640
Значи не сакаш чисти пари? За вакво нешто очигледно и човек кој не игра никогаш би ставил. Реално.
Ти од "ти реков местена е" ќе живееш наредниов период.

Ако е местено, мене барем ми е мило што нашите наместија бод, за разлика од Интер, кој си намести да заврши без бод. :cool:
ne se glupi cinezite oni znajat oti na Sasuolo bese pogolem koeficentot...mislis Gosens za bespari ce igra

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Веројатно причината поради која не играш е пошто се дупна од калемење пари на местени утакмици па сеа кулираш малце, да не ти влезе у трага УЈП.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Веројатно причината поради која не играш е пошто се дупна од калемење пари на местени утакмици па сеа кулираш малце, да не ти влезе у трага УЈП.
Небитно..начнав тема што никогаш неможам да ја добијам со аргумент бидејќи со ништо неможам да докажам дека се местени утакмиците освен од рекла казала и паушални муабети....уживајте

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Небитно..начнав тема што никогаш неможам да ја добијам со аргумент бидејќи со ништо неможам да докажам дека се местени утакмиците освен од рекла казала и паушални муабети....уживајте
Ќе ја добиеш у некоја задимена клаџа у Црешево, ќе налеташ на сладоледџија и илз и ќе дуплирате се што имате и немате. Ти ќе удираш на калчо, Илз ќе доминира со Харден, нема шанси да не го дае плус вечер а сладоледџија ќе ве прати мудро :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ќе ја добиеш у некоја задимена клаџа у Црешево, ќе налеташ на сладоледџија и илз и ќе дуплирате се што имате и немате. Ти ќе удираш на калчо, Илз ќе доминира со Харден, нема шанси да не го дае плус вечер а сладоледџија ќе ве прати мудро :pos:
Koj igral kontra tipovite na Ilz, para napravil..

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Ова коло ако не беше местено јас курот го сечам:?!

Такво незаинтересирање од Интер одамна немам видено, замислете губиме 0-2, Интер има топка, и 6 играчи на Интер само стојат на теренот, никаков пресинг не прават, никој не се отвара, буквално играат едно големо ништо до 70мин, тек почнува малце да покаже заби и некаква игра после 70мин, кога очигледно бараа почесен гол, но како и секогаш тој нивниот голман се претвори во супер-сајан, а овој нашиот од 2 шута 2 гола прими, еден од нив, помеѓу нозе.

Сега гледам хајлајтс, Оспина каков гол примил хаха.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom