Претпоставувам ги затвори кладилниците вечерва од што било толку очигледно. Ај Јуве и Милан неочекувано. Ама ако не си направил доволно за наредни две-три години од Интер а посебно Наполи, џабе тука дискутираме дали било местено или не.Уште се понашаат сите како колото да не е местено и се да е во ред ..очигледно живеете во светот на бајките..нема друго објаснување
Другар го погоди чоекот..4 години ливче немам изиграноПретпоставувам ги затвори кладилниците вечерва од што било толку очигледно. Ај Јуве и Милан неочекувано. Ама ако не си направил доволно за наредни две-три години од Интер а посебно Наполи, џабе тука дискутираме дали било местено или не.
Значи не сакаш чисти пари? За вакво нешто очигледно и човек кој не игра никогаш би ставил. Реално.Другар го погоди чоекот..4 години ливче немам изиграно
ne se glupi cinezite oni znajat oti na Sasuolo bese pogolem koeficentot...mislis Gosens za bespari ce igraАко е местено, мене барем ми е мило што нашите наместија бод, за разлика од Интер, кој си намести да заврши без бод.
Веројатно причината поради која не играш е пошто се дупна од калемење пари на местени утакмици па сеа кулираш малце, да не ти влезе у трага УЈП.Другар го погоди чоекот..4 години ливче немам изиграно
Небитно..начнав тема што никогаш неможам да ја добијам со аргумент бидејќи со ништо неможам да докажам дека се местени утакмиците освен од рекла казала и паушални муабети....уживајтеВеројатно причината поради која не играш е пошто се дупна од калемење пари на местени утакмици па сеа кулираш малце, да не ти влезе у трага УЈП.
Ќе ја добиеш у некоја задимена клаџа у Црешево, ќе налеташ на сладоледџија и илз и ќе дуплирате се што имате и немате. Ти ќе удираш на калчо, Илз ќе доминира со Харден, нема шанси да не го дае плус вечер а сладоледџија ќе ве прати мудроНебитно..начнав тема што никогаш неможам да ја добијам со аргумент бидејќи со ништо неможам да докажам дека се местени утакмиците освен од рекла казала и паушални муабети....уживајте
Koj igral kontra tipovite na Ilz, para napravil..Ќе ја добиеш у некоја задимена клаџа у Црешево, ќе налеташ на сладоледџија и илз и ќе дуплирате се што имате и немате. Ти ќе удираш на калчо, Илз ќе доминира со Харден, нема шанси да не го дае плус вечер а сладоледџија ќе ве прати мудро
Ебате сончогледот, до некни типови му бараше.Koj igral kontra tipovite na Ilz, para napravil..
Pa normalno deka ke mu baram, toa sto ke go pise ja obratno go igramЕбате сончогледот, до некни типови му бараше.