Не знам што те чуди. Еден јувентус кој има свој стадион и со години е стабилен едвај го договори локатели и тоа со позајмици рати едвај да плати 35 милиони. Силва вреди над 50+ милиони евра. Нема клуб во Италија кој може моментално да си дозволи таков трансфер. Плус тоа што Милан веќе потроши над 60 милиони за трансфери. Така да не знам што те чуди. Пак ќе кажам не е само Милан ова сите клубови во Италија се.Еден факинг Силва не веруват фановите на Милан дека можат да го потпишат, ова е жалосно, сеуште неможам да верувам во кое дно паднал Милан како клуб. Да ти ебам и стабилност и све, ако ова е цената која мора да ја платат фановите за да клубот им биде "стабилен финансиски".
Елиот заедно со кинезиве од Интер треба да летат што е можно побрзо од Милано.
Го договори така затоа што знаеше дека може така да го договори, само Ањели знае што се крие зад овој трансфер, има нешто мафијашко тука не бидете наивни, никој денеска не ти дава главен играч на екипата на 2 годишна обична позајмица...Не знам што те чуди. Еден јувентус кој има свој стадион и со години е стабилен едвај го договори локатели и тоа со позајмици рати едвај да плати 35 милиони. Силва вреди над 50+ милиони евра. Нема клуб во Италија кој може моментално да си дозволи таков трансфер. Плус тоа што Милан веќе потроши над 60 милиони за трансфери. Така да не знам што те чуди. Пак ќе кажам не е само Милан ова сите клубови во Италија се.
Небитно стабилноста (се надевам ќе ја обезбедат ), која е алтернативата? Муабетите: "ау, знаеш ли кој играл за Милан (или Интер), на што личи клубот сега, порано играле едни од најдобрите фудбалери во свет, овие не се достојни за тој клуб и сл", веќе се потрошени и никаква корист од нив. Сто пати сум напишал, не гледам некој да се тепа да ги купи Милан и Интер и да е спремен да се расфрла со пари.Јас ти реков налет од тоа стабилност кога вие како фанови не ви се верува дека можете да го потпишете факинг силва кој е 4 виолина во Сити.
Шитнете го и Лаутаро и сменете го со Распадори, прејак трансфер за невидена доминација за четврто место ко Арсенал и 200 милиони во плус...Ајде бабани пристиже и Кореа, 4 прејаки трансфери за невидена доминација и 150 милиони во плус...
Додека другите се дават во долгови и не можат 1 асален трансфер да направат.
Збориш како Интер едвај да спаси жива глава и бодче со помош на судии против ултра слабиот Удине на Фриули.Шитнете го и Лаутаро и сменете го со Распадори, прејак трансфер за невидена доминација за четврто место ко Арсенал и 200 милиони во плус...
Страв ми е може да ми постира слика од инстаграм каде Роналдо вика дека се грижи за својата кариера.Роналдо му кажа „да“ на Сити, Јувентус добива играч за возврат!
Се поевидентно е дека пред крајот на преодниот рок ќе пукне една „бомба“. А, можеби и две! Вестите кои доаѓаат од Португалија се дека Кристијано Роналдо ги договорил условите со Манчестер Сити и дека трансферот е пред реализација. Веќе подолго време се пишува дека Португалецот сака да си замине...www.gol.mk
@Джонтра Вохохолта кажи му Ronaldohehehe на @Scirea, не ме бива мене за такви работи