Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.898
- Поени од реакции
- 89.837
како што бев еднаш своевремено рекол
![]()
2:32 Боооооооо цицки еј...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како што бев еднаш своевремено рекол
![]()
Нели Конте го продаде Матиќ, за да го земе Јакобако или како и да се викаше таа чамугата што беше фудбалски гение?Не чекај, одма се знае. Интер ќе го собери квалитетот, Конте знае кај мава најпрво - во Јунајтед. Имаме неколку играчи кои ќе бидат достапни за трансфер, на пример Лингард гори, ако го земат него нека се простат останатите од скудето следните неколку сезони.
Вие евентуално поради Мурињо можете да го упецате Матиќ или Ромеро, но можно е и Конте тука да смеша прсти за Матиќ.
Јуве ќе разгледаат каква е понудата по домовите за деца без родители низ Африка и ќе свлечкаат некое црнче на двапати по 500 евра и тоа е тоа во глобала.
Шалата настрана, не очекувам Јуве да направат некој спектакуларен трансфер и ова лето, единствено некоја трампа.
Не го продаде Конте. Колку што знам, Конте крена бунт дека му го продадоа Матиќ против негова воља.Нели Конте го продаде Матиќ, за да го земе Јакобако или како и да се викаше таа чамугата што беше фудбалски гение?
Во право си, сега се сетив на тоа. Точно не беше негова одлука!Не го продаде Конте. Колку што знам, Конте крена бунт дека му го продадоа Матиќ против негова воља.
Па после крпеа со Бакајоко, и Донев, како и секогаш, продаваше мадиња за бубрези дека бил подобар плус помлад од Матиќ.
Druze, go sporeduvas najdobriot klub na 20ti vek, so tendencija da bide i najdobar na 21vi vek so kvazi timce sto bleska ednas na 10 godini..
И да лажам за Матиќ (а прилично сум сигурен дека не лажам), за тоа дека го правеше Бакајоко класа над него и ултра талент, сигурно не лажам.Лаги.
Лажеш.И да лажам за Матиќ (а прилично сум сигурен дека не лажам), за тоа дека го правеше Бакајоко класа над него и ултра талент, сигурно не лажам.![]()
Ај кога ќе имам повеќе време ќе прочачкам постари постови, па ќе те цитирам тука.Лажеш.
Зборев за тоа дека беше добро време за Матич да се замени со помлад, перспективен играч затоа што уште претходната сезона се виде дека ќе почне да паѓа и дека веќе нема да е константен играч. Е тоа што Бакајоко испадна тежок флоп, не го прави неточен фактот дека беше добро тогаш да се земат 40 милиони и да се замени.
А секако и тогаш сто пати повторив дека со тоа во никој случај не сакав да кажам дека Бакајоко беше подобар играч од Матич.
Повели. До збор истото што го пишав и сега. А кога ќе бараш и самиот, ќе видиш колку постови има кај што повторувам дека не сум зборел дека Бакајоко бил подобар играч од Матич тогаш. Тоа што пробувате секогаш да си извртите како што ви одговара не е мој проблем.Ај кога ќе имам повеќе време ќе прочачкам постари постови, па ќе те цитирам тука.
Да не сум тотално оф топик, мислам дека с Матиќ сигурни ќе заврши во некој клуб од Сериа А ова лето. Типувам на Рома или Интер.
Не мора. Никого на темава не го интересираат играчи како Матиќ и Бакајоко.Ај кога ќе имам повеќе време ќе прочачкам постари постови, па ќе те цитирам тука.
Да не сум тотално оф топик, мислам дека с Матиќ сигурни ќе заврши во некој клуб од Сериа А ова лето. Типувам на Рома или Интер.
Не мора. Никого на темава не го интересираат играчи како Матиќ и Бакајоко.
И зошто побогу Матиќ би завршил у Интер? Што мајка бара тука.
Ако правиме муабет за тој фудбалер што е мешавина од Јаја и Бускец, за тој фајтер и виртуоз кој со своите дефанзивни бравури и едноставни но ефектни пасови ме апсолутно очара во својот краток престој во Милан кој беше прекинат од малодушноста на извесен измет по име Леонардо, јас сум живо заинтересиран.
Што му фали бе на Матиќ?Не мора. Никого на темава не го интересираат играчи како Матиќ и Бакајоко.
И зошто побогу Матиќ би завршил у Интер? Што мајка бара тука.