Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чек друго ќе те прашам. Дали ова е судиско убедување за фаулов на Пјаниќ со жут картон против Рафиња, некаде на средина на теренот, и не покажување црвен картон.
giphy.gif

“Боље Ибра да те апне, него ли Лукаку да ти го бапне... “
Вистина, вчера Лукаку покажа афинитети и кон припадниците на машкиот пол, па треба да пазат соиграчите во соблекувална.:D

Вистина, вчера Лукаку покажа афинитети и кон припадниците на машкиот пол, па треба да пазат соиграчите во соблекувална.:D
А што мислиш, зашто играат вака без плати?

Абе како децана си, татко ми е појак од татко ти... Уживај никад нема да се тепаат, ако Ибра има таеквондо, Лукаку бил првенец во генерација во ЏиуЏицу и тренирал и Џудо... Така да кога ќе му ја залепел со ногата, овој после ќе му рипнеше и ќе го заврзеше во чвор и после ќе му ја скршеше кичмата и ќе ги сачекаше таму доле кај дрвото и жена му и мајка му и ќе ги онадеше и после ќе отидеше кај...

Ебате тоа Цацкото...
Точно, да не претеруваме, ова никогаш нема да се случи, колку и интересно да делува вака во теорија.

Зошто би имало судиско убедување за старт од зад грб над играч кој влага во налет а другиот го брка 10 метри и го фаулира.
Немаше да биде исправна одлука ако не покажеше црвен картон. Не е тоа судиско убедување туку исправна одлика. Кур ме боли за реноме. Кој сака нека е.

Чек друго ќе те прашам. Дали ова е судиско убедување за фаулов на Пјаниќ со жут картон против Рафиња, некаде на средина на теренот, и не покажување црвен картон.

Ај да се вратиме пак на реномето. Чист црвен картон поради реномето на Коларов. ;)
Брат чист црвен, без простор за понатамошна дискусија.
Не ми давај примери од Јуве брат, не сме слепи, срамно е што се не им е свирено во Италија сезониве.
Друг ми беше муабетот, дека вчера се најдовте "од другата страна на паричката" за одлука која според мене, можеше да биде исправна ако отидеше и на страната на Милан.

Налетав на ова на фб [emoji846]
24ab0bbb714dcaed5706f02325c5438b.jpg

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Уште да имаше расистички испад ќе беше оправдан форсов.

Џабе ме цитираш си стои тоа дека не е толку глуп како Лукаку, да сакаше да има конфликт уште прво ќе му се придружеше на Лукаку и ќе јадеа црвен и двајцата. Иако има шанси тука и само Лукако да добиеше црвен бидејки при физички контакт сигурно прв ќе изреагираше како што беше разулавен :D

Како и да е судијата ја уништи утакмицата, втор жолт за Ибра не смееше да има. Пеналот и фаулот си беа во ред..

Никој не го тераше Ибрахимович на играч што е во шпринт да му поставува нога (Ибра беше позади него од неговата лева страна. Ептен глупа ситуација, Коларов и така и така ништо немаше да напраи, јбг си го знаеме каков е.

Зашто Ибрахимович пцуеше мајки и влагаше непотребно со нога пред Коларов тоа него да си го прашате.

Ибрахимович одеше на топка не го мавна он, тоа што Коларов има рефлекс на мртов коњ па го шутна и падна е друга работа

Како и да е судијата ја уништи утакмицата, втор жолт за Ибра не смееше да има.
Како тоа не смеело да има? Пази, НЕ СМЕЕЛО да има втор жолт за Ибра?
По кои параметри, зошто, why, porque? Едноставно зошто не смеело да има црвен?

Како тоа не смеело да има? Пази, НЕ СМЕЕЛО да има втор жолт за Ибра?
По кои параметри, зошто, why, porque? Едноставно зошто не смеело да има црвен?

За тој старт не смееше да има, оти Ибрахимович не го сруши отпозади вие како што кажувате Коларов.
На вас да ви дадеа таков втор жолт ќе го срушевте од плачење форумов ама ок сега оти е во ваша корист исправна е одлуката..

Јас чекам Мондонико денес со уште поладна глава да дојде и да до-анализира, да заклучи дека Коларов требало да добие црвен, можел да му ја искрши ногата на Ибрахимовиќ и да проба да најде некој пенал за Милан, само прво мора да најде некој редок момент кога играчите на Милан беа во шеснаестникот на Интер...

WojyC2e.png

Статистика набилдана во второ со играч повеќе, во прво не беа толку убедливи како што ги правите

За тој старт не смееше да има, оти Ибрахимович не го сруши отпозади вие како што кажувате Коларов.
На вас да ви дадеа таков втор жолт ќе го срушевте од плачење форумов ама ок сега оти е во ваша корист исправна е одлуката.
Од кај го сруши ако не од позади. Ок еве нека не е од позади.
Битно го сруши така?

Изглеав реприза и за она од Ибра ја да сум судија му давам картон на било кој играч и за помал контакт од што глуп, да трчаш на пола терен да го допреш Коларов, еј Коларов, треба да си глуп.

Пеналот не е чист како што го праете али ај, нека ви биде, добијале сите вакви пенали, самод ако видим некој да плаче пак за пенал на Милан, не од симеоне, мојот кур ќе ви го дадем ви ебем тоа плачипичкете.

И јадите се сеа со Јуве две утакмице плус, да бог да испоумреле двете екипе :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom