Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој бродолом се дешава уште од 3-4 коло. И никако да се деси... Има некој проблем изгледа. Го снема ибра бродолом ќе ни се деси беше. Немаше бродолом. Се повреди Кјаер иста приказна. Се повреди Бенасер па иста приказна. Против Лацио играме без 4-5 првотимци и пак тепаме па нигде ни трага ни глас од тој Бродолом. Ајде до 38 коло има време еднаш мора да го погодите тој бродолом. Ако не секад има и наредна сезона.Вакво форсирање на табелата уште од 15 коло само миланезиве можат да го прават, и пак на крајот да не признаваат дека се борат за титула...
пс. Бродолом ќе ви се деси, памтете ми го зборот, од искуство ви зборам, и после тоа вака колективно ќе исчезните од форумов.
Брат ваш човек постираше табела и се радуваше како мало дете со утакмица плус пред другите,мораше да падне заебанција на ваша сметка,не се лути одма па ти.Вакво форсирање на табелата уште од 15 коло само миланезиве можат да го прават, и пак на крајот да не признаваат дека се борат за титула...
пс. Бродолом ќе ви се деси, памтете ми го зборот, од искуство ви зборам, и после тоа вака колективно ќе исчезните од форумов.
Вакво форсирање на табелата уште од 15 коло само миланезиве можат да го прават, и пак на крајот да не признаваат дека се борат за титула...
Барселонците у времето на пеп не беа влезени во овој unbeatable филм у кој што си ти со мислењево.Овој бродолом се дешава уште од 3-4 коло. И никако да се деси... Има некој проблем изгледа. Го снема ибра бродолом ќе ни се деси беше. Немаше бродолом. Се повреди Кјаер иста приказна. Се повреди Бенасер па иста приказна. Против Лацио играме без 4-5 првотимци и пак тепаме па нигде ни трага ни глас од тој Бродолом. Ајде до 38 коло има време еднаш мора да го погодите тој бродолом. Ако не секад има и наредна сезона.
Вакво форсирање на табелата уште од 15 коло само миланезиве можат да го прават, и пак на крајот да не признаваат дека се борат за титула...
Не може да е бродолом ако воопшто не се ни инвестирало во титула. Бродолом би било тренер од 10 + милиони годишно, напаѓачки тандем со цена од 150 000 000 и кур по чело на крај.
Не може да е бродолом ако Раде Крунич, Салемакерс и Пиер Калулу не се шампиони.
Знаеш дека има разлика од Unbeatable И бродолом што сите се надевате дека ќе се деси така?Барселонците у времето на пеп не беа влезени во овој unbeatable филм у кој што си ти со мислењево.
А верувам свесен си колкава е разликата.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да бе миљарда шансе имаше Беневенто, Милан освен голојте ништо, стативете на друга утакмица ги погоди изглеа![]()
![]()
Ти глуп си или што е работава, глеаш дека први твојте ја ставаат табелата?!
![]()
Еве и овде стај едно