Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лацио излеа сака Европа Лига да игра...

Лацио како да се откажаа од првенството, Сасуоло му одржа лекција по фудбал, заслужено им го свртија резултатот.
Никаква борба, играчите без душа, без идеја, срамотилоци.

:ајнапиво: Си направија огромен притисок дека мора да се борат за скудето а овие имаат бетер клупа и од Интер.

:ајнапиво: Си направија огромен притисок дека мора да се борат за скудето а овие имаат бетер клупа и од Интер.
Барем ги немате Гаљардини и Ранокија у тим...

*Плачам под јорган*

Кој ќе го убедува Џони дека не е местено? :D

Не мора мене да ме убедите..смешно е што вие верувате дека не се мести и се е поштено......Милан-Јувентус беше чист пример како се мести утакмица...и тоа пред очите на целиот свет видовме смешни пуштени голови во стилот на Македонска трета лига и вие уште верувате дури будали ги прајте ако ви кажат дека е редена.

Јас лично не се коцкам подолго време..ако мислите дека тоа го пишам дека сум коцкар тогаш нема смисла...тоа го мислам според логични настани,поради изгубените финансиски средства поради пандемијата за сите клубови,поради никаквите амбиции бидејќи јасно е дека Лацио се откажаа а двете екипи нема шо да бркаат.

Искрено не ја гледав Лацио ама со Виола и Лече 150% беа наместени натпревари ...со Виола дури како и судиите да знаеа со оглед на трагикомичниот пенал.

Џони, ти да знаеше вака дека се местат натпревари, одамна ќе беше милионер во земјава, а Спортлајф и Моцарт под стечај ќе отидеа... :LOL:

Џони, ти да знаеше вака дека се местат натпревари, одамна ќе беше милионер во земјава, а Спортлајф и Моцарт под стечај ќе отидеа... :LOL:

Па кај Италјаните не е нешто ново ова....години наназад последните кола се истураат од редени натпревари...исто како во Балканот и во Македонија...по истиот принцип одат тие работи..."ние тука добиваме,таму му даваме,тие другите ќе му пуштат на оние шо играме следната недела".....триаголници колку сакаш помешу екипите...уште да ми кажите дека Болоња лани не беа местени кога све изгази .

Треба да разберите дека фудбалот е пред се бизнис.

Знаат дека има местени, а ниедна утакмица немаат уплатено. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom