Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.381
- Поени од реакции
- 13.553
Што е смешно тука?Црвен му даде еј...![]()
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е смешно тука?Црвен му даде еј...![]()
Ко прво, фаулот што го свирна беше смешен и немаше ни ф од фаул. Кога веќе го свирна можеше само жолт да му даде ради реакцијата, не и црвен. Сфаќам ради реакциката и коментарите го даде картонот ама мислам дека беше престрого црвен да се даде за целава ситуација у секој случај. Мое мислење.Што е смешно тука?
Шкрињар исто го изеде па никој не прокоментира тогаш...Ко прво, фаулот што го свирна беше смешен и немаше ни ф од фаул. Кога веќе го свирна можеше само жолт да му даде ради реакцијата, не и црвен. Сфаќам ради реакциката и коментарите го даде картонот ама мислам дека бепе престрого црвен да се даде за целава ситуација у секој случај. Мое мислење.
За конкретнава ситуација зборам, ми чуе за ситуацијата со Шкрињар. Нит ја видов нит ме интересира.Шкрињар исто го изеде па никој не прокоментира тогаш...
Башка не можеш да знаеш од пред тв што све му испцул Сориано денес на судијата,сигурно било мн жестоко јер никој од Болоња не се бунеше нешто посебно.
Нема посмешна екипа од Интер, не само во Италија, во цела Европа.