Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е смешно тука?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Ко прво, фаулот што го свирна беше смешен и немаше ни ф од фаул. Кога веќе го свирна можеше само жолт да му даде ради реакцијата, не и црвен. Сфаќам ради реакциката и коментарите го даде картонот ама мислам дека беше престрого црвен да се даде за целава ситуација у секој случај. Мое мислење.

Ко прво, фаулот што го свирна беше смешен и немаше ни ф од фаул. Кога веќе го свирна можеше само жолт да му даде ради реакцијата, не и црвен. Сфаќам ради реакциката и коментарите го даде картонот ама мислам дека бепе престрого црвен да се даде за целава ситуација у секој случај. Мое мислење.
Шкрињар исто го изеде па никој не прокоментира тогаш...
Башка не можеш да знаеш од пред тв што све му испцул Сориано денес на судијата,сигурно било мн жестоко јер никој од Болоња не се бунеше нешто посебно.

Шкрињар исто го изеде па никој не прокоментира тогаш...
Башка не можеш да знаеш од пред тв што све му испцул Сориано денес на судијата,сигурно било мн жестоко јер никој од Болоња не се бунеше нешто посебно.

За конкретнава ситуација зборам, ми чуе за ситуацијата со Шкрињар. Нит ја видов нит ме интересира.

Престрого ми изледаше ова мене, и за играч од интер да беше црвениот не мислам дека ќе беше оправдан. Чув кацо неколку пути коа вика Сориано, и у право беше пошо не беше фаул. Требаше жолт да му даде според мене, многу лошо ја изменаџира ситуацијава судијата.

Е сеа ко шо викаш ако имало уште еден куп дофрлања можда е и оравдан црвениот.

Интер? :tapp:
Од пенал за победа, до .!. по чело испаѓа ситуацијава.

Интер.. :pos:

Иначе @Marquess и вториов жолт на Бастони ми беше сумлив, ко да не го чепна ми седеше. Нишо чудно да беше компромис за предходниот црвен.

Дно.

Нема посмешна екипа од Интер, не само во Италија, во цела Европа.

Дно од клуб,дно од екипа...не Конте..свети Конте да дојди џабе е....ненормалена екипа...полузери од Арсенал се.....Арсенал барем си играат фудбал за забава и си знаат дека толку му е капацитетот....овие ретардите секоја година вложваат пари,покажваат амбиции и секоја година со истите ебани екипи се мачат шо немаат 5 ммилиони потрошено во 10 години...за на крајот Лацио и Аталанта да завршат пред нив :pos: ..нека се убијат

:pos: :pos: Леле која телетабис екипа се овие Интер а најјако е што се јачаат секоја сезона дека се рамноправни со Јуве и дека можат да се борат за скудето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom