Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Милан со подобра игра,но двата гола одат на душа на Падели.

Сите се прашуваа што може еден 36 годишен истрошен играч да смени во Милан (и јас бев дел од тие), епа од кога го купија мислам дека не знаат за пораз.
Господ Бог Златан! :cuc:
36 годишен играч можеби и не може ептен да смени

Ама Ибра и те како може

Ибра, Роналдо, Меси, Дрогба, Анри, Руни и останати играчи се такви фаци што секогаш би можеле нешто да сменат
Ибра е еден од најдобрите ако не е и најдобар напаѓач на сите времиња, секако може во ваков Милан и во ваква лига да смени премногу

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Сите се прашуваа што може еден 36 годишен истрошен играч да смени во Милан (и јас бев дел од тие), епа од кога го купија мислам дека не знаат за пораз.

така мислеа и во Англија ама за брзо си се покажа, штета за повредата која буквално ја заработи неколку секунди пред крај

Sent from my iPhone using Tapatalk

[emoji848]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Чекав кој ќе ме цитира. Фала.
Нека заврши второ, ако треба ќе честитам, не сум буљаш. Изгледа го немаме капацитетот на аталанта да ви прднеме у фаца :)

Сите се прашуваа што може еден 38 годишен истрошен играч да смени во Милан (и јас бев дел од тие), епа од кога го купија мислам дека не знаат за пораз.
И јас не ја сфаќав помпата околу Златан додека не дојде во Јунајтед. Не само што лупна 20 гола за нецела сезона на 35 години (скина лигаменти) туку и му беше ментор на Рашфорд.

Алексис е греота да се глеа, лошото е што ќе ни го вратат и ќе нема што да му правиме.

А да и Ериксен на клупа, браво

Златан на 38 год главен играч, игра како да има 25. Додека Санчез на 31 не може да мрдне, а таков е веќе 3год. Тука се познаваат великаните.

Не ми е јасно како го оставија сам. :pos:

Обично по тројца играчи му се обесуваат секој натпревар.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Why always me [emoji854]
0d8e4777801964ab894aed6ed01c5106.jpg

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Нека игра Милан ваке и второ и нема гајле, само да не фатат 60 минута да се бранат...

a7727777ede3e5f2336733262c82d332.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom