Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Crven e be nema dilemi tuka, samo zal mi e sto ne mu go pukna nosot. Ne znam kako se iskontrolira, go utepaa cel mec eden eban faul protiv nego ne svirna ja da bev ke go ubiev na lice mesto. Kopile smrdeno psihopatsko.

Лигава е како Путин во Русија, Џи Пинг во Кина и Тито во Југославија да се споиле во едно. Уште 200 години Јувентус нема да освои ЛШ, а смешно е што се уфилмани дека имаат јак тим со Матуиди и Ремзи...

Абе шо се нервираш, битно Јанг бил инволвиран у повеќе ситуации за гол од Лингард за цела година у Јунајтед.
Ovoj pa grevov vidi go, daj druze idi glej kako ke ispadnete od 8mo ligas i ne me umaraj.

A zasto na sekoja greska Juve treba da vleta vo diskusija , znam navivacitw na Inter sto ke pisat pa Juve ni e konkurent ,Milan se bori za 10 mesto , ama navistina nema smisla ova , tie pak ke bidat sampioni so ili bez pomos na sudii

Io nema faul tuka brat, najdi ubava snimka i vidi.
Не е за фаул дали има или нема, тоа е моментот кога избувнаа емоциите после цел натпревар играње дупенка.

Gabriele Oriali, zaposlen u Federaciji i istovremeno Interu, skoro svaku utakmicu raspravlja sa sudijama, takođe zaposlenim u Federaciji, o odlukama koje su donijeli protiv Intera.

Вистина Ориали ги работи сеуште 2те функции? :)

Ovoj pa grevov vidi go, daj druze idi glej kako ke ispadnete od 8mo ligas i ne me umaraj.
Па нормално ќе испаднат, коај им фали чоек ко Јанг да асистира, нема дискусија за таква статистика тука.

Играј му вика, ќе ти помине грбот :pos:

Како добро склопено видео, нервозата на Лаутаро, црвениот, трепкањето на Конте, шлајмот кон 4тиот судија од Ранокија вајда, професионалните лактови на Лаутаро зададени у пластиката(вајда има вежбано како мал кикбокс) и за крај повторно трепкање на Конте.

Ова видео може да се вика "fc internacionale campaing 2019/20 - teaser trailer"

A zasto na sekoja greska Juve treba da vleta vo diskusija , znam navivacitw na Inter sto ke pisat pa Juve ni e konkurent ,Milan se bori za 10 mesto , ama navistina nema smisla ova , tie pak ke bidat sampioni so ili bez pomos na sudii
Најверојатно ќе бидат, и во 2005 ќе беа, али без разлика на тоа пак не можат да одолеат. :icon_lol:

Not for everyone :icon_mrgr:

Добро бе што кур ви е Јуве крив што не можете да го тепате Каљари дома а за потсетување пред недела дена ги тепавте во купот 4-0!?

Лигава е како Путин во Русија, Џи Пинг во Кина и Тито во Југославија да се споиле во едно. Уште 200 години Јувентус нема да освои ЛШ, а смешно е што се уфилмани дека имаат јак тим со Матуиди и Ремзи...
Ако Јуве нема јак тим ,онак на Интер тимот не е за да помисли титула а не да се буни дека го оштетиле.

Добро бе што кур ви е Јуве крив што не можете да го тепате Каљари дома а за потсетување пред недела дена ги тепавте во купот 4-0!?
Не е јуве крив, све се тоа случајности, убаво вика ио поназад, случајно вие имате 4-5 бода плус од судии, а интер толку минус, на недосудениот пенал со парма при 2-2, еве го и ова денес при 1-0

Не знам дали го отвара видеото ама ваљда го има и на јутуб. Со вар кога вака те кинат за чисти пенали тогаш нема што да се дискутира поише, и ова требаше да биде пенал и голот на каљари никад да не биде дозволен. Колку сака нека се лоши интер, со ВАР требаше све да се гледа а не да се игнорира очигчедното, можат да цепидлачат за ултра милиметарски офсајди, или за чист гол ко денес интер што дадоа па 10 минути бараа нешто за да го поништат, али кога беше обратна ситуација ни 10 секунди не се потрошија све тоа да биде проверено.

Ја за разлика од другите не верувам не ни сакам да има скандал сличен на калчополи, ама дека ова не е случајно, не е, денес интер у 2 наврати беа оштетени, за чист пенал, и за примен гол кој после проверка требаше да биде поништен.

Аналогно на ова, што кур се другите криви за кога Јуве игра лошо да добива судиски поклони?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom