Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ливерпул осваја за освајање ама Интер...
Ептен лимитиран ростер имаат, не верувам дека цела сезона у вакво темпо ќе ја одиграат

И тоа Јуве игра средно жалосно па дури сега стигнаа до прво место
Веќе е прекасно.... :(

Излезе традиционалното божиќно видео на Интер, овојпат во класичниот и секогаш елегантен топ шоп-формат.
Тоа е од сезонава. Беше забавно додека траеше, they had a good run.

Технички, у право се, блек фрајдеј бизниси беа ова од сегашна перспектива.

Цареви се италијаните, многу полабава дефиниција за расизам имаат, некако го пласираат со тешки зборови а без многу злоба и омраза, и му доаѓа како на заебанција, за разлика од остатокот од европа кај што иде замотано во обланда, а е уствари многу потешко.
Расистичките скандирања им се повеќе со цел да се демотивира фудбалерот кон кого се упатени, него кон тоа дека се работи за црнец и ај ќе го мразиме сеа.

Технички, у право се, блек фрајдеј бизниси беа ова од сегашна перспектива.

Абе секако дека Лукаку ваљда вреди сеа 200 па 70м беа блек фрајдеј цена :D

pa spored toa kako ja igra sezonava do sea, 200 ne, ama ni 70 ne, narocito ne na rati, ko sto e zemen.

pa spored toa kako ja igra sezonava do sea, 200 ne, ama ni 70 ne, narocito ne na rati, ko sto e zemen.
Скоро сите играчи се купуваат на рати поради ффп и високите цени на пазарот, веќе знаеш за тоа. А под блек фрајдеј се мисли на ептен ниска цена а одлични перформанси. Е сеа, перформансите се тука, тоа никој не може да го оспори ама цената е далеку од ниска.

Се сомневам дали вреди и 70М, ама ајде нека биде така, сме го купиле со блек фрајдер цена...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom