Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.153
Имa некaквo пoдoбрувaње,сo Џaмпaoлo игрaa дoбрo сaмo нa пoлувреме кoгa се зaгревaa резервните игрaчи.
И сампдорија умрените игра денес подобро од обично.
Ефект на нов тренер е тоа.Од наредно коло исти кур.
Мртвила си се мртвила.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
posle pekolnava pauza bas ova ni trebase, lazio - atalanta :aplauz:

ali vidi go imobile kolku e glup, dava penal za 3-3, 4 min do kraj, kaj atalanta gomez povreden stoi na teren nemaat pravo na izmena, idiotov dve minuti se raduva, trca po atletska pateka ide kaj navivaci se soblaka, pu ti ebam, zimaj topka smesta stai na centar i idi na pobeda.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.762
Поени од реакции
17.677
@Syn еве официјално од председателот на судиите. Уште еднаш ќе напоменам според мене беше пенал.

Referees chief Marcello Nicchi insists Matthijs de Ligt’s handball “was never a penalty” and urges fans to “stop coming to games” if they think otherwise.

De Ligt drew controversy during Juventus’ 2-1 win against Bologna on Saturday as his clear handball in the box went unpunished, but Nicchi made it clear both the referee and VAR had applied the rules correctly.

“That, as per regulation, was never a penalty,” the AIA President told Radio Anch’io Sport.

“The rules are clear. I’d like the fans to understand the rules and, at games, accept the rules and decisions.

“Whoever thinks rules are applied on the basis of a shirt must stop coming to games.

“The referees are working well, they’re applying the rules well. The problem is something else: the experts don’t know the new rules well.

“It’s thought that there’s too much confusion over handballs, but it’s all very clear.

“The referees are doing very well and we mustn’t forget the roles that each of us have.

“We talk a lot about racism and other things, but when a referee is attacked verbally then we’re not surprise if, during lower-League games, those protests turn into kicks and punches.”

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.408
“Whoever thinks rules are applied on the basis of a shirt must stop coming to games.
Затоа крца на италијанските стадиони изгледа.

“The referees are doing very well and we mustn’t forget the roles that each of us have.
6 чисти грешки и поклони за одредени екипи, според рицоли.

Затоа после у ЛШ кога ќе им свират чисти пенали плачат со месеци и глумат жртви на системот.

Она у саботата ако не е пенал, не знам што треба човек да напраи за да се свири пенал со рака у шеснаестерец, да ја тапка ко баскет и финтици да праи.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Се чека коло каде што Јувентус ќе води 4-0 и во 89 минута нема да свират чист пенал за Јувентус за после да се објасни како Италијанската лига е чиста и Јувентус не е помаган.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.794
Поени од реакции
115.765
Aj toa gomno sto ja dalo izjavata postirana pogore da vidam sto reklo za lanskata "raka" na Dambrozio protiv Fiorentina, ke moze?

Ama mrazam vakvi kopilinja, cel svet vide ama on pameten ke se pravi, pa uste vika da ne doagjaat fanovi na stadioni ako ne gi znaat pravilata. :pos: Aj cim e taka neka si dae on otkaz cim ne gi znae pravilata, majka u picka da mu ebam. Isto taka neka dade objasnuvanje zaso Pjanic ne dobi crven na Meaca pred 2 godini, mozda toa "pravedno" sudenje ke gi natera fanovite da doagjaat na stadion. Abe se da mu ebam sto ima, se, bukvalno se, kopile smrdlivo.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Реално и ние фановите на Интер не треба многу да се буниме за судиите..пред две години Лацио партал ги напраја за ние да бидиме 4-ти со триста перипетии..кражби му се случваа на Лацио..ги убија судиите цела сезона

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
WOW..Милан што секоја сезона му свиреа по 20 непостоечки пенали каде Шарави беше фаулиран од воздухот секоја утакмица, биле оштетени..море мрш таму исти како нив се,нека губат таму 100 утакмици со ред бидејќи ако се вратат да газат кој ќе ги трпи.

И јас ги неќам Јувентус но дај олабајте со овие глупости..стварно се форсирани некогаш дури повеќе од вообичаени ама пак многу ја претерувате

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.518
Поени од реакции
6.983
WOW... изгледај го видеото, од миланез е правено ама само утакмици на јуве се.
Цела сезона секое коло кај што имаа водство од 1 гол кај што не им се даваа чисти пенали на противниците или им се поништуваат чисти голови. На секоја утакмица каде што играат нерешено и не можат да победат чудни црвени за противниците или пенали за јуве.
Како пример го ставив. Секогаш било вака за нив, после жалби на жалби даваат кога им зимаат титули.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
:facepalm: :pos: и Јуве е крив пошо говна резултати последниве 5 години имаа Милан, или од што ги потресе ова со Де Лигт, примија гол у 90 мин од факинг ЛЕЧЕ

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.215
Поени од реакции
18.353
Колку побрзо го напуштите виртуелниот свет каде што Јувентус ја контролира лигата, судиите намерно му помагаат и пак ќе бидат казнети, толку подобро.

Секој сам си ја крои судбината. Интер нека изигра сезонава квалитетно, нека направи притисок, нека освои 90+ бодови, нека победи во возвратниот дуел на Јувентус арената, па ниту судии, ниту дедо боже ќе ги спречи да бидат шампиони.

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Колку побрзо го напуштите виртуелниот свет каде што Јувентус ја контролира лигата, судиите намерно му помагаат и пак ќе бидат казнети, толку подобро.

Секој сам си ја крои судбината. Интер нека изигра сезонава квалитетно, нека направи притисок, нека освои 90+ бодови, нека победи во возвратниот дуел на Јувентус арената, па ниту судии, ниту дедо боже ќе ги спречи да бидат шампиони.
Кој виртуелен свет која судбина , ако беше толку јак јувентус во европа ќе имаше титула досега.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom