Верувајте ми , доминацијата на Јуве во Италија ќе трае уште долго , а во Европа само шо почнува...
Нема клуб во Калчото шо во следните 10 години ќе го тргни Јуве од тронот...Верувајте ми , доминацијата на Јуве во Италија ќе трае уште долго , а во Европа само шо почнува...
Детуле,знаеш ли ти колкав период се 10 години?Нема клуб во Калчото шо во следните 10 години ќе го тргни Јуве од тронот...Верувајте ми , доминацијата на Јуве во Италија ќе трае уште долго , а во Европа само шо почнува...
Толку години немате Сериа А титула... Сигурно мноооогу долго вас интерашите ви се гледаатДетуле,знаеш ли ти колкав период се 10 години?
Подобро држи си се за супер хероите на марвел,батали фудбал
Епа чим ти толку знаеш потсетине колку време немате освоено вие лига шампиони и нека заврши конечно оваа мега јака дискусија.Едниве ЛШ немаат играно декада, другиве се крстат во ''Јувенташот'' и Лукаку ака Роналдо il fenomeno и нашле да се зезаат со детево овде, ви ја кажува вистината,што порано се помирите толку подобро .
Oваа година е нашатаЕпа чим ти толку знаеш потсетине колку време немате освоено вие лига шампиони и нека заврши конечно оваа мега јака дискусија.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk