Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Милан или намерно ги местат за во Европа или Пиоли ги допингова :toe:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Овие Шинтерашиве се ко есдеесовците; какви фејлови и бруки да биднат велат Грујо е крив, а Грујо заминат в Будимшешта пред нашата ера.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Пошто Јуве имаат помош од судиите цело време и се финансиски надмоќни тогаш да очекуваме доминација уште 10 години? Мене ми одговара :icon_mrgr:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Јуве колку и да нема игра... има најмалце 5 фудбалери што може да ја решат утакмицата од никаде. Да ве потсетам Јуве каков состав има, а интер каков има:

VS

Жално е да се споредуват овие 2 тима на хартија.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.155
Ама никој не ги спореди не знам од кај ви дојде тоа :)
Поентата е дека ривалите не ја искористија мизерната сезона на Сари и компанија :)
Автоматски споено мислење:

Леле сингл ја имав, ако ја свртеа ќе те отепав на сред широк сокак :icon_lol:
И Германија се коцкаш бе :D

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Пошто Јуве имаат помош од судиите цело време и се финансиски надмоќни тогаш да очекуваме доминација уште 10 години? Мене ми одговара :icon_mrgr:
Мислам од наредна сезона ќе се сменат некои работи...

Интер би требало да има многу подобар 2 состав и јаки бекови од кои едниот е Хакими, втора сезона со Конте и поуигран тим. Јувентус сезонава ќе освои Скудето ама ќе имаат грутка во грло и голем прашалник околу способноста на Сари пошто евидентно е дека паднаа за најмалку две нивоа од играта со Алегри. Мислам дека навивачите и раковдоството се во дилема дали Сари може да го крене овој тим на повисоко ниво и конечно да издоминираат во Европа а тоа ќе си донесе многу внатрешни проблеми.

Финансиски може Јувентус да е повеќе погоден од Интер поради корона вирусот, Кина не ослабе економски но лесно може да се свртат работите ако се обедини светот против Кина. Како и да е газдите на Интер стојат многу подобро од тие на Јувентус во моментов.

За судиите мислам дека Јувентус и понатаму ќе добиваат ветер во грб ама наредна сезона ќе биде многу тесно во битката за титулата и предност ќе има Интер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.296
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Каков Киево ти ебем мртваците, се спасивмо од нив и Палермо, уште некако Лацио да го опне некоја криза и да отпадне, и да се спаси серија а од селски екипе. Рома нека седи само у Серија А, да има што да пишува Пупоне од 3-ите акаунта

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
Каков Киево ти ебем мртваците, се спасивмо од нив и Палермо, уште некако Лацио да го опне некоја криза и да отпадне, и да се спаси серија а од селски екипе. Рома нека седи само у Серија А, да има што да пишува Пупоне од 3-ите акаунта
И да отпаднеме, ќе си отворам тема сериа б :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom